Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3767 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 689 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 460 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 480 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 401 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 474 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 429 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 504 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 437 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 667 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 504 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 382 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 506 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 629 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 506 zobrazení
  1. Nová značka Piëch

• 0 odpovědí
    • 412 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 401 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 412 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 534 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 591 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 466 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 470 zobrazení
  2. Nový Ford Focus ST

• 0 odpovědí
    • 478 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 428 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mám takové pouze moje podezření, že celý ten problém s lambdou mají auta jezdící častěji na benzin. U mě se problém s odcházející lambdou za katem projevil vždy, když jsem auto provozoval déle na benzin. Bavil jsem se s taxikářem co měl několik octavií na CNG a ten tento problém vůbec neznal. Logicky z důvodu ekonomiky na benzin vůbec nejezdil. Ale je to jen moje podezření, auto podle mě není na jízdu na benzin prostě stavěné, a proto lambda častěji odchází než u běžné benzinové 1.4.  
    • Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Zda do Octavia 2.0tdi 103kw r.v 2011 můžů použít olej 0w-30? Mám k dispozici olej TotalEnergies QUARTZ INEO FIRST 0w-30 ACEA C1. Děkuji
    • Ahoj, objednal jsem si 5Q0955547B, bylo to napsané i na krabičce, ale až po instalaci jsem z diagnostiky zjistil, že je to 81D955547 bez suffixu (nenapadlo se mě podívat i přímo na ten díl). Senzor se chová úplně šíleně, i na maximální citlivost vždy počká, až na okně bude tolik vody, že není vidět ven, pak udělá několik rychlých setření a pak znovu čeká. Zvláštně se chovají i světla, protože během dne svítí potkávačky a v šeru neustále přepínají do denního svícení. Dá se s tím ještě něco dělat? Hádám, že reklamaci už mi u prodejce po nainstalování do auta neuznají..
    • Ja v celem textu nevidim odpoved na to, proc ste menil termostaty a jestli to melo souvislost s problemy s topenim?
  • Vytvořit nový...