Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3744 témat v tomto fóru

1. Nový Ford Focus ST

• 0 odpovědí
    • 469 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 418 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 423 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 418 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
  2. Studie ŠKODA VISION iV

• 0 odpovědí
    • 719 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 476 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 435 zobrazení
  3. Elektromobil od Seatu

• 0 odpovědí
    • 570 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 511 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 628 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 541 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 491 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 569 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 461 zobrazení
  4. Lada Vesta Sport

• 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 484 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 608 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 536 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 507 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 442 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 419 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 517 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak pánové, ollaf má pravdu, Karoq Selection neumí přepínat dálková/tlumená světla. V infotainmentu položka Light Assist není. Při nastavení ovladače světel do polohy "auto" a následném zapnutí dálkových světel se zobrazí kontrolka dálkových světel bez symbolu "A", tak musím přepínat ručně. Se z té Škodovky fakt picnu. By mě ani ve snu nenapadlo, že tohle nepůjde, pač tohle umí i 3-letý obyčejný Hyundai i30 za poloviční cenu Karoqa.
    • Přátelé, takže situace se vyřešila sama. Proměřil jsem přepínač. Dohledal výstupy. (Díky @TOMUS) Ten je v pořádku. Jal jsem se pro jistotu měřit i napětí na pojistkách. To taky bylo v pořádku. Po umorném přemýšlení, co kde může být. Mě napadla ta nejmíň pravděpodobná věc, kterou jsem měl udělat na začátku. Šel a změřil sem napětí na paticích žárovky. Napadlo mě, zda náhoou žena nejezdila tak dlouho, dokud jí neprdly všechny žárovky. Ano, bylo to přesně tak. Ke mě se pak dostane akorát informace, že ji nesvítí světla. Velice Vám děkuji za ochotu pomoct. Aspoň sem strávil neděli studiem elektroinstalace v Roomsteru a dozvěděl se něco nového...
    • To byl pěkný sraz  jako dřiv takhle i dnes spousta vozidel a lidi . Škoda že jsem nemohl přijet 😔
    • Prázdná dálnice. A spotřeba by byla nejspíš i o něco nižší, kdyby jsme nejeli proti větru. Z Frýdku jsi viděl, jak jsem jel. Na D1 pak 135 na tempomat. Mimochodem, tvoje Matrixy na D48 svítily až před nás. Po levé straně to bylo krásně vidět v tom úseku, kde se jelo jen po jedné polovině D48.
  • Vytvořit nový...