Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

805 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 992 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 821 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 639 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 751 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  1. VW Golf GTI od BBM

• 0 odpovědí
    • 809 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 752 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 709 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 765 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 822 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1k zobrazení
  2. VW Golf - Statik MK5

• 0 odpovědí
    • 861 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 821 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 732 zobrazení
  3. Přichází nový SEAT LEON

• 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 895 zobrazení
  4. Volkswagen Beetle Fender

• 0 odpovědí
    • 981 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 773 zobrazení
  5. Nové SEAT Toledo

• 0 odpovědí
    • 939 zobrazení
  6. Jetta GLi look by Mirinda

• 0 odpovědí
    • 910 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 739 zobrazení
  7. RelaxMeeting Pardubice

• 0 odpovědí
    • 754 zobrazení
  8. Paul McLaughlin's mk6 Golf

• 0 odpovědí
    • 777 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 830 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 769 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• A taky v aplikaci MyŠkoda :)
    • Ahoj, všem,   vlastním Skoda Octavia II 1.6 TDI 77Kw r.v 2012, 115 najeto. Vůz jsem koupil při 105 po výměně vstřiků a ještě pár drobných úprav. Auto nejevilo žádné problémy, ani na kontrole mi na nic nepřišly před koupí. No... až do té doby, kdy jsem jedno ráno z ničeho nic nenastartoval.    Auto se nahodí na brnk, pak ale začnou padat otáčky a zdechne. Údajně mi nejde vzduch pryč z motoru, vzniká tam vysoký podtlak a ten tlačí olej pryč. Zkusil jsem povolit hadičku z motoru co jde do sání a auto se chytlo, vůbec nešel vzduch nyní již lepší, ale není to řešení. Diagnostika píše následující: - Teplotní klapka vlevo, vpravo (těžký běh, blokace) - Odmrazovací klapka (těžký běh blokace) - Klapka rozvodu vzduchu vpředu (těžký běh blokace) - Klapka recirkulace vzduchu/čistého vzduchu   Máte s tím někdo zkušenosti? Auto, motor do té doby nevykazoval žádné známky závady. Žádná změna jízdních vlastností (výkon atp.)   Děkuji
    • Ahoj, tak se mi to s pomocí ODB eleven podařilo. V jednotce 5F (multimédia) jsem zapomněl aktivovat adaptace. 
    • Zdravím  Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví co má za účel ten kabel co jde přes spínanou pojistku. Co se stane, když se náhodou přehodí. Diky
    • Ahoj, mně před týdnem asi - poprvé po téměř pěti letech (tedy nikdy jsem si toho nevšiml) se mi při jedný cestě celý mrtvý úhel zbláznil a pořád to problikávalo jen tak... Druhý den už zase všechno v pořádku.
  • Vytvořit nový...