Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

815 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  1. Audi e-tron SUV

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  2. Audi RS 5 Sportback

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  3. Prototyp Audi e-tron

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 989 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, mám dotaz, mám teď v Octavii 3 rádio Blues, vypadá stejně jak u příspěvku výše od Naelisgod.   Potřeboval bych v autě mít navíc pouze bluetooth, abych mohl poslouchat hudbu z mobilu. Když byl koupil první swing s dotykovým displejem, který nemá zvlášť ještě jednotku.   Stačilo by pouze staré rádio vyndat a zapojit nové? Nebo je ještě potřeba nějak nakódovat online odblokovat apod.? Na rádiu Blues mám ještě možnost nastavení vozidla skrze tlačítko Car, za mě asi nejdůležitější, abych nepřišel o možnost kalibraci tlaku PNEU. Přišel bych výměnou o tuto funkci? Nebo by se funkce zobrazily stejné, jako mám teď na rádiu Blues?   Děkuji.  
    • Nové ceny i + 144tis.
    • Mam stejna sedadla a mel podobny problem. U me byl problem (myslim), ze se casto vracel profil hosta misto hlavniho uzivatele, pripadne se vyresetovalo nastaveni hlavniho uzivatele. Takze jsem pak nastavil (a ulozil pod pozici 1) moji polohu sedadla ve vsech profilech. Ale je mozne, ze to odstranil naky update softwaru a moje akce byla zcela bez ucinku :)
    • Jezdím v 99 % případů sám a hustím jak zimní 15", tak letní 17" pneu vepředu na 2,3 a vzadu 2,2 baru.
    • Čau, máte někdo zkušenosti s montáží držáku pro hasičák pod sedačku řidiče u Kamiq 2025 s manuálními sedadly? Díval jsem se, že je potřeba ten samotný držák a k tomu nějaké spojovací materiály. V CarProg vypadá jinak, než na stránkách s díly. Je montáž složitá a musí se něco demontovat z auta, nebo to jde jednoduše? Díky.    
  • Vytvořit nový...