v skodovke ti to nikto neprekoduje ale ako som pisal mozno to prenastavit ide. v tej danej jednotke som samizda videl nejake casove limity ale osobne som to detailne nepozeral. kazdopadne ked sa daju prekodovat veci ze ako dlho ti ma auto reagovat resp povolovat moznost ovladania okien po zaparkovani tak teoreticky by mohlo ist aj toto. musel by si vsak oslovit niekoho kto ma diagnostiku...
Tý jo, nová auta za mega a víc a řešíte vibrace jak já na Rapidu 12 let starém. Pokud je to pneumatikami, tak co už má člověk kupovat? A hlavně to leze do peněz a reklamovat pneumatiky u dodavatele je zážitek sám o sobě.
Tak sensor bezproblému z držáku na skle demontován. Opravdu tam držel jen na tření.
Opravná sada koupená na bazoši se mi neosvědčila. Sice pasovala na můj sensor, ale nedokázal jsem pak gel přimáčknout tak, aby nebyly mezi sklem bubliny. Navíc ona ta gelová podložka ani nelepila. Ta původní vlastně taky ne, ale ta se alespoň dokázala udržet, než jsem tam vrátil zrcátko. Taky se mi jí nepodařilo přimáčknout bez bulbin. Naštěstí se ale bubliny časem dostaly na kraj mimo ty 4 diamanty.
Každopádně budu muset asi koupit sadu jinou a pokus opakovat. Na staré gelové podložce je po demontáži vidět, že je na pár místech v oblasti diamantů odfouknutá. Je to ale vidět až po demontáži.
Asi na tu zpětnou montáž musí být nějaký trik.