Jump to content

• Aktuální příspěvky

• Mám stejný a funguje všude, kde jsem ho zkoušel. Chce to jen verzi android 11 a vyšší. Jde v tom upgradovat firmware.
    • video za jízdy, po městě cca 3-4km   při dosažení 24.22 g to začlo vypalovat…   dokáže z těchto údajů někdo něco poznat? 🙂 zaráží mě kilometry od poslední regenerace (to spíš vypadá na metry)     7080f9cc-6c9e-4460-abda-4050d4caf28f.mp4
    • Zase je ale třeba si připustit, že oproti těm baterkách před 100 lety jsou ty současné o poznání kompaktnější, nabíjí se výrazně rychleji a mají výrazně větší hustotu energie. Takže že by tam posun nebyl se říct nedá. A upřímně třeba EV od Hyundaie zvládají nabití za 18min, to už je víc než použitelné. Ono obecně, kdyby se u nás EV prodávali za podobné peníze jako v Číně, asi by bylo jejich rozšíření a počet jiný než je se současnými cenami…
    • To je prostě šílenství. Už přes 100 let čekáme na baterky, které budou lehké, levné, budou mít velkou hustotu uchovávané energie a které umožní rychlé dobíjení. Nemáme je a nic nenasvědčuje tomu, že bychom je v dohledné době mohli mít. Do té doby budou elektromobily jen drahý nesmysl finanční a nesmysl i z hlediska provozních potřeb většiny uživatelů.
  • Create New...