Přejít na obsah

Citigo / 7 - Pákové ústrojí

0 témat v tomto fóru

V tomto fóru zatím není žádné téma.

Založit první téma

• Aktuální příspěvky

• Vif Vam nepomuze u primeho vstriku. Ventily se zanasi proto, ze je neomyva benzin, jako u neprimeho vstriku. Tady jde benzin rovnou do valcu a neobteka saci ventil.
    • 😞 od včerejšího rána apka nezvládá zapnutí nezávislého topení, ostatní funkce v pohodě ano Předáno podpoře, tak snad budou reagovat rychle. Cítm se jako bez ruky....
    • Dobrý den. Prosím da se dodělat palubní počítač na autě Škoda yeti 2.0 tdi 81 kw 4x4 .Auto má tempomat ale nemá palubní počítač. Děkuji 
    • Mám taky tento problém svazek jsem opravil ale stejnak se okna chovají divně a to tak že po vypnutí a vytažení kličku cca do 1min a opětovného zapnutí kličku už okna zase nefungují do doby dokud neodpojím a znova nezapojím napájecí konektor v motorku stahováni okna pak zas jedou normálně.  Jak kdyby se jednotka po zapnutí kličku  zablokovala a až po odpojení a znovu zapojení konektoru zase jede normálně. Muže být problém v jednotce dveří řidiče??  Tím že se vyšlusla přelámanyma drátama v průchodce?? Nesetkal se s tím někdo ???     
    • Aha, takze vyrobce musi pocitat s tim, ze 2 roky bude zakaznikum rozebirat novy auta a menit jim dily?  Zvlastni. Vyvojove oddeleni asi taky moc nefunguje. Tak potom nevim za co chteji tolik penez? Ja osobne s nicim jinym problem nemam krom tech tlumicu. To neskousnu. Jinak slicovani deklu od tankovani neni optimalni stejne jako dlouha doba cekani na vodu z trysek na sklo. Asi druhy zpetny ventil prodrazuje auto o 60kc. Zadek je ostrik okamzite. A ten dekl od tanku je plast. Dale chybi stmivaci zp sklo u spolujezdce. Proc? V eshopu je za 5.800kc - neuvetitelne. Mel jsem za to, ze LK je vrcholova vybava. Oni nesetri koruny , ale zacinaji snad u haleru.  Budu se snazit odstoupit od smlouvy. Mel jsem fakt jine mineni o novem kvalitnim ceskem aute, se kterym jsem jezdil 17 let a 3/4 mega km
  • Vytvořit nový...