Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.9 TDI PD

1. Zahájeno uživatelem seler,

Takže si dovolím vložit motor 1.9Tdi 77Kw . Pokud vím tak je jen v provedení BXE a BLS.

• 0 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Plush,

ahoj na supa 2 77kw, je nejaky problem pri vymene cidla? koukal jsem je dole na vystupu... predpokladam jine tam neni? jen, na DP jsme četl pry se ma otevrit nadobka, zmáčknout hadice a zavrit tak se vytvori podtlak a pak moc nevytece... dik za rady

• 1 odpověď
    • 3,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem pepo55511,

Zdravim mam problem s mojim BLS 1.9 Tdi 77kw po vymene zadreteho turba za nove hadze motor do nudzaku pri 120km niekto nejake rady moze byt zle podtlakove cerpadlo alebo cim to moze byt? Menil som uz aj N75tku a stale nic

• 2 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem pepo55511,

Dobrý deň, Na mojom superb mám problém auto je v núdzovom režime bliká kontrolka žhavenia, ktorú doprevádza hláška porucha motora do servisu!, na diagnostike boli zaznamenané dve chyby prvá PO473 Snímač tlaku spalin - vysoký signál trvale a druhá P2002 Zachytávač častíč - účinnosť pod prahovou hodnotou (1. radu valcov) trvale. Stretol sa už niekto s týmto? Vopred ďakujem za rady.

5. Zahájeno uživatelem jojo55511,

Zdravím škodováci, po ceste domov nastal problém s mojím Superb 1,9Tdi 77kw BLS 2008 na kruhovom objazde nešlo pridať plyn tak si vravím že asi naftový filter už bude upchatý a nedoteká nafta. Fajn filter som vymenil a na skušobnej jazde znovu to isté pri väčšom zábere znova auto bez víkonu ale nezdochlo riadiaca jednotka udržala motor na minimálnych 800 otáčkach. Kým som prišiel domov rozblikala sa kontrolka žhavenia a spolu s hláškou Porucha motota prišiel som domov ani som nevypínal motor a napojil som na PC. Delphi ukázalo 2 chyby: P1633 - snímač polohy akcelerátoru 2 - nízky vstupný signál prerušovaný P0698 - Obvod snímača referenčného napätia C - ní…

• 0 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Ahoj můžete mi někdo poradit jaký je LOGIN do ŘJ motoru pro zpřístupnění (PŘIZPUSOBENÍ) ? 03G906056T Abych si mohl deaktivovat omezovač atd.. Děkuji

• 0 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Wowa4,

Zdravím... Vie mi niekto poradiť ? Mám možnosť kúpiť Superb II 1.9 TDi, 77 kW - motor BXE, rok výroby 2008, naj. 80 000 km..Cena auta mi vyhovuje, taktiež výbava a stav vozidla. Ale tu nastáva problém a to motor s označením BXE. Na fórach čítam, že tento motor ma problém s ojnicami - praskajú a motor je KO ! Zatial som sa dočítal len o Octaviách II, preto sa chcem opýtať, či tento problém ma aj SuperB II...Počul niekto niečo, respektíve má s tým niekto skúsenosť ? Za každú radu budem vďačný. ďakujem...

• 3 odpovědi
    • 30,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.