Exterior
Škoda Kodiaq Exterior: Enlarged by 6cm, featuring Matrix-LED headlights, a robust design with improved aerodynamics and efficiency.
4 témata v tomto fóru
-
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto riešil, že sa objavuje voda do ostrekovačov pri prednom znaku na kapote. Evidentne sko keby stekala cez vnútro kapoty az dopredu a prúd vzduchu to potom vytiahne von. Prikladám aj foto. Môže to byť zo zle nastavenej výšky ostrekovačov? Niekedy vidím ako voda zasahuje okraj kapoty. dik
-
- 2 odpovědi
- 378 zobrazení
-
-
Dobry den. uvazuju o novem Kodiaqu s panoramatickou strechou. Mate s tim nejake zkusenosti? Dekuji
-
- 3 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
-
Mate to aj vy tak? Ked dam dolu zaslepku na zadnom narazniku, nie je tam zavit na priskrutkovanie vlecneho oka. Zaslepka je tam iba na paradu. Neda sa tahat. Musel som to zavesit na tazne.
-
-
- 1 odpověď
- 531 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, po návšteve umývacej linky mi začalo vrzgať pri od/za klápaní zrkadlo na vodičových dverách. Celkom blbá závada kedže auto malo 8,5tis km a nepožívam bezdotykové umývarky. Vyriešené v servise, kde mi bolo povedaná, že pri každej servisnej prehliadke sa musia obe zrkadlá premazať, tak asi skrátim interval z 30 tis na 10. Má niekto podobný problém?
-
- 6 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-