Přejít na obsah

Motor

Motor: Prozkoumejte rozmanité motorové varianty Škoda Kodiaq 2. generace, včetně plug-in hybridu s dojezdem přes 100 km a moderních benzinových a naftových motorů.

Podkategorie

• Žádné příspěvky
  1. Motor 2.0 TSi

2.0 TSi s výkonem 110 kW 

1
    příspěvek
  2. Motor 2.0 TDi

2.0 TDi 110 kW (150 k) a 142 kW (193 k)

20

• Aktuální příspěvky

• Určitě je tam pojistka. Na autě se stoprocentní jistotou není žádný konektor bez jištění.
    • DPF - Diesel Particulate Filter 👍
    • Zdravím! Vzhledem k tomu, že už jsem párkrát vjel do garáže kde jde fakt o milimetry , vypnu motor a spustil se větřák. Mám strach jestli náhodou nešlo o vypalování filtru DPF, Proto jsem se rozhodnul koupit DPF indikátor. Jistota je jistota a pořád to vyjde levněji, než nový DPF filtr. Ale chtěl bych tady poprosit všechny, kdo toto mají v Superbu 3 o nějakou fotku, jak a kde to máte umístněné, uvažuji koupit 1m kabel OBD2, nebo opravdu nevím. Proto bych chtěl raději i poradit, jak toto máte vyřešeno. Děkuji všem za pomoc.
    • Pokud by byl motor hodně zanesený karbonem (při používání oleje 15W/40 třídy SD), tak by se spíš při použití lepších olejů (SF a vyšší) karbon rozpustil a hrozilo by ucpání mazacích kanálů. Oleje 10W/40 bývají skoro vždy SF a vyšší a modernější 15W/40 jsou též SF a lepší.
    • Nevím, ale očekávám data z natočení volantu, směrovky, rychlost a směr jízdy + data z navigace (ale to bude asi v základu neaktivní u Škodovek).
  • Vytvořit nový...