Přejít na obsah

Podvozek

Podvozek: Vše o podvozku Škoda Kodiaq 2. generace - technologie, vylepšení, zkušenosti.

• Aktuální příspěvky

• Mohu se zeptat, kdy jste K2 Sportline objednával?   Taky mám objednaný Sportline, tak jsem zvědavý, kdy dorazí  A doufám, že tam budou akustická skla i když dealer mi říkal, že by měla
    • Měl jsem taky k dnešnímu dni přesně týden problém s jedním autem, kdy  auto nekomunikovalo s aplikací. Neviděl jsem na infotainmentu ani aktivní globus a druhé auto fungovalo celou dobu úplně normálně.
    • Menil som motor s oktavii 1.9dti82 kW asv všetko Pasuje aleee 3 vstrekovač je iný ako ten môj myslím šteker    Ďalej iná kabeláž na snímač otáčok  Nepasuje mi šteker motor štartuje točí ale nechce chytiť aj keď chytil tak biely dym a zdochynal ak aj chytí výkon nič turbo je dobre !  Oktavia išla pekne neklepal ani vrch anj spodok vozil som sa na nej    Co myslite co mam prerobiť robil niekto už toto ? Mam jeden kábel natiahnutý od cerpadla vedie od motora s cerpsdla niekde do palubovky Keď ho odpojim len točí keď ho zapojím chce chytit ale nechytí kde by bol problém?? Co.poradite 
    • Mi to dělá lanko na otevírání dveří u řidiče a občas i u spolujezdce. Zjistil jsem, že když lehce zatáhnu za páčku na otevírání dveří, tak to ustane. Rozdělal jsem dveře, a když jsem klepal na bovden, tak to byl přesně ten zvuk, co jsem slyšel v za jízdy. Vypadá to, že rezonuje lanko o vnitřní stěnu bovdenu. To úplně nevím, jak vyřešit. Jedině snad bovdenem s teflonovou vrstvou uvnitř, ale to bych muset celé předělat. Alespoň jsem to tedy promazal. Je to trochu lepší, ale problém to neodstranilo.
    • Ahoj, trochu bych oživil toto téma. Setkali jste se s tím, že auto do aplikace nekomunikuje? Od sobotního odpoledne se neaktualizoval stav v appce. Ani když jsem v autě seděl a bylo nastartované, tak se nespárovalo Samozřejmě pak nefunguje nic z aplikace. 
  • Vytvořit nový...