Tak dnes kamery a polarizační filtry došly. Super zabaleno podle sledování číňan odeslal letecky 7.9., šlo to do Budapešti, kam to dorazilo 12.9., pak po silnici 16.9. Dobrovice, pak Praha a Česká Pošta ke mě domů. Čas jsem měl až večer, tak zatím nainstalován jen KAMIQ. No pěkná dračka, pokud člověk nechce něco ulomit, číňan na navodovém videu to má hotové za tři minuty, nejspíš to nedělal poprvé. Já raději nebudu psát, jak dlouho jsem s tím jebal, hlavně proto, že se mi vycvaklo zpětné zrcátko z úchyt na skle a dalo to fušku ho dát zpátky, holt to chce cvik a taky jsem řešil jak správě schovat dráty, takže na několikrát, aby to někde neklepalo, raději jsem hlavní přívod nalepil pěnovou šedou oboustrannou páskou. Ale hlavní je, že jsem nic neulomil a nepoškrabal a výsledek je za mě super. Ale abych jen nechválil, spasování v přední části není úplně ideální, tvar té kamery mohl být trochu víc zaoblený, ale kdo to bude přes sklo ohlížet, tím spíš že MC to má černé a vůbec to není videt. Hlavně že nikde nevisí žádné dráty. Zatím odzkoušeno na 4K potmě, trochu jsem laboroval s nastavením polarizačního filtru, ale spíš to bude chtít ve dne na slunci, aby filtr správně eliminovat odrazy světla. Na druhou stranu netřeba nastavovat pohled kamery, stejně to ani nejde a úhel záběru je úplně perfektní. Kamera jede ještě cca 5 minut po vypnutí zapalování (nemám napojení pro parkovací režim), je to napojení pod deštivý senzor. Aplikace v pohodě, spárování přes wifi úplná malina, stejně tak nastavení funkci kamery a rovněž stahování videí. Někomu může vadit absence češtiny. Snad zítra vyjde čas a nainstalují do S 4, princip je hodně podobný, takže snad ve větší pohodě.
Od
Petr Svetr · před 2 hodiny 2 hod