Já se nakonec rozhodl, že nic odpojovat nebudu, SS teď začal nějak fungovat více o něco, tak jej budu když si vzpomenu vypínat ručně a koupím tuto nabíječku a 2x do roka před zimou a na jaře baterku pořádně nabiju třeba s tou regenerací https://www.battery.cz/nabijecka-ctek-mxs-5-0--12v-0-8a-5a-s-teplotnim-cidlem/?srsltid=AfmBOoozmBd7Cvh00LycRGsF_3-gpsvfDpErxG4Hq6pc3QJgcZ8R2GOr a seru na to. Teď v akci stojí přímo ta origo baterka u škody 12V-320ADIN -49Ah nějakých 3300Kč což není žádná svízel, ano mimo akci téměř 2x tolik, ale to se pak dá koupit v nouzi nějaká Varta též do 3tis.
Dobrý den, dostal jsem stejnou informaci ohledně revitalizace nabídky, prý snad nějaké úpravy/zdražování balíčků doplňkové výbavy o samotném voze si teď nejsem jist.
Dělám to stejně, ale pokud to připojíš třeba týden předem, tak ta závada zmizne sama, protože se nebude opakovat. Kdyby došlo na lámání chleba, tak to stejně ŠA v měřených datech dohledá.
To jsou hezký čísla. Zvažuju tenhle motor, pokud budu měnit auto za nový. Momentálně mám 147kW TDI a rozdíl cca 1 litr na 100 není tak zlý s ohledem na cenu 2.0TSI 150 kW v 2.0 TDI 147(142)kW. Rádi si přečteme o spotřebách při různých režimech a stylech jízdy. Když se spěchá na točitých okreskách a nebo naopak, když se pluje po státovkách (+ průjezdy obcemi na trase) s davem při průměrech okolo 65-70 km/h. A taky jak se chová DSG s tímto motorem v režimu D a S. EKO neřeším. Reakce na plyn, otáčky, hlučnost atd...