svanco Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Přišel mi mail stímto , názory nějaky......... Ja sem jen pro plast , ale chtělo to něco novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Podle me to moc nedrzi linie fabie, ale nazivo by to nemuselo byt zase az tak spatny. Kazdopadne takhle jsem z toho spis rozpacitej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Jako kdybych tam viděl něco od Lexusu...zajimavé....ale jak tu bylo řečeno chtělo by to vidět naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nejak to nesadlo na blatniky...?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Pripomina mi to masku zo Scary movie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Tak ten naraznik je krasnej aspon tak vypada, prosimte od koho je je fakt moc peknej. Jestli vypada alespon takhle nebo lip nazivo tak bych do nej bezrozmyslu sel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kdyby ta střední část nějak kopírovala linii masky tak by se mi to i líbilo, takhle nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Me se libi vubec bych se za nej nestydel na fabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Tak ten naraznik je krasnej aspon tak vypada, prosimte od koho je je fakt moc peknej. Jestli vypada alespon takhle nebo lip nazivo tak bych do nej bezrozmyslu sel. podle tech napisů přes fotku je to petr šimík jinak nevim no, z těch jeho výplodů je to celkem obstojný, ale řekl bych takový škeblovitý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 no uz je to lepsi nez fást end fůrijůs ci MK Kosa nebo ostatni simikovo kreace, ale furt zadnej zazrak ja furt cekam co ten seidl a vono stale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 no zajimave...mozna dobrej zaklad pro jeste decentni doladeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 no uz je to lepsi nez fást end fůrijůs ci MK Kosa nebo ostatni simikovo kreace, ale furt zadnej zazrakja furt cekam co ten seidl a vono stale nic ale až seidl vyleze-to bude pořádná mrdička-už aby to bylo ale stejně to zase bude stát kotel peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 No, rekl bych ze se mi konecne libi jeden predni naraznik na Fabcu, za ten bych se nestydel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Me osobne se libi... Live to bude vypadat urcite lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Pekny, pekny. Vzdalene mi to pripomina predek z BMW, ale fakt jenom vzdalene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jeste sem objevil tenhle ale taky me moc neoslovuje no colkevoe mam cim dal vetsi alergii na uata co maj vyrazny plasty a pri tom jsou jako offroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tady je ta samá, jen z jiný strany http://www.tau-racing.com/srazyfoto/060408...a/P4080101.html a ještě zadek http://www.tau-racing.com/srazyfoto/060408...a/P4080102.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jen mi není jasný, proč má SPZ na mřížce? když je pro ní udělaný místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jeste sem objevil tenhle ale taky me moc neoslovujeno colkevoe mam cim dal vetsi alergii na uata co maj vyrazny plasty a pri tom jsou jako offroad třeba si toho vybrání nevšiml jinak obávam se , že Seidl budou opět jako všechno ostatni dělat kluci v Polsku , a samozřejmě za jine peníze.Zkusim se na zeptat.Jinak ten od Siedla neni problem udělat s plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Jinak je to od Tune&ar jak už bylo řečeno a cena je 4200.NEvim mi k to Fabii nesedi , ten styl .........jsme lidi a každy máme jiný názor no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Me osobne se to docela libi,hlavne u me dostava plus za misto na znacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 a ja si to myslel ze to puvodne byla tato fabka no puvodni verze se mi teda libi o mnoho vic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Ten druhej se me docela libi, premeslim ze bych ho mozna i skusil. Jinak amogh ma naprostou pravdu pokud chce nekdo narazniky chce to min. 16" kola a brutalni snizeni nebo 17" a alespon tech 35mm dolu. Jinak to vazne vypada strasne. Amogh: tahle posledni fabii se mi nelibi skoro vubec krom toho ze je to fabie. Jediny plus je vazne ten zadni naraznik. Ten predek si mel udelanej mnohem lip ta spara se mi tam nelibi, navic je to furt off road proste eeeeeeeeeeeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.