Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zistil som z DP ze o rs ma 2 vyztuhy naviac, ktore neviem najst v ETKE, vteda neviem objednat...

vie mi s tym niekto pomoct?

post-24-1163979741.jpg

Upraveno od mcsolle

• Autor

2. vyztuha

post-24-1163979790.jpg

• Autor

potom som zistil z ETKY ze existuje este jedna, ktoru viem objednat len ani netusim kam ju dat...

cislo 8 na obrazku...

post-24-1163979930.jpg

ta poslední je v kufru na konci u sedadel.Jde od podběhu na dno kufru

O te posledni vim,ale o tech predchozich nemam tuseni. Ty zadni do kufru taky zvazuju...

• Autor

neviete sem hodit fotku o umiestneni tej tretej vyztuhy?

ja som nasiel nejake ale tam nevidno...

post-24-1164034822.jpg

Upraveno od mcsolle

• Autor

este jedna...

post-24-1164034997.jpg

Upraveno od mcsolle

• Autor

nikto nema na dvore rozobratu rs-u??? ;)-_-

Spis by to chtelo,aby se kluci co maji RSku podivali k sobe do kary,kde jsou presne jeste takovy ty 2 divny,jak jsou nahore,kde vlastne jsou a vyfotili to kdyztak

• Autor

prve dve podla DP nie je problem dopasovat... len sa neda objednat :fakac:

len pri tej tretej neviem kam treba tu 8ku... a tu sa da objednat :fakac:

Upraveno od mcsolle

• 1 měsíc později...
  • Autor

tak som konecne doriesil zahadu. paru mailov na skoda-auto.sk a je to ;)

vraj vystuha z prveho obrazku je ta 8-ka na tom tretom obrazku

len pre zaujimavost, keby niekto nechcel zacat 'RS styling' s naraznikom lol

Upraveno od mcsolle

Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec ;)

• Autor
Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec ;)

kde, co a ako s tym to suvisi ???? :blink:kol107

kde, co a ako s tym to suvisi ???? :blink:kol107

No že pokud chceš aby to jen jako RS vypadalo ,jsou to zbytečné investice a pokud chceš z normální Octy udělat RSo necháš v tom balík (podvozek, brzdy, převodovka, motor......)

• Autor

jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin.

jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin.

No tak držím palce ;)

• Autor

No tak držím palce ;)

thx ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.