Publikováno Listopad 19, 200618 r zistil som z DP ze o rs ma 2 vyztuhy naviac, ktore neviem najst v ETKE, vteda neviem objednat... vie mi s tym niekto pomoct? Upraveno Listopad 19, 200618 r od mcsolle
Listopad 19, 200618 r Autor potom som zistil z ETKY ze existuje este jedna, ktoru viem objednat len ani netusim kam ju dat... cislo 8 na obrazku...
Listopad 20, 200618 r O te posledni vim,ale o tech predchozich nemam tuseni. Ty zadni do kufru taky zvazuju...
Listopad 20, 200618 r Autor neviete sem hodit fotku o umiestneni tej tretej vyztuhy? ja som nasiel nejake ale tam nevidno... Upraveno Listopad 20, 200618 r od mcsolle
Listopad 24, 200618 r Spis by to chtelo,aby se kluci co maji RSku podivali k sobe do kary,kde jsou presne jeste takovy ty 2 divny,jak jsou nahore,kde vlastne jsou a vyfotili to kdyztak
Listopad 26, 200618 r Autor prve dve podla DP nie je problem dopasovat... len sa neda objednat len pri tej tretej neviem kam treba tu 8ku... a tu sa da objednat Upraveno Listopad 26, 200618 r od mcsolle
Leden 13, 200718 r Autor tak som konecne doriesil zahadu. paru mailov na skoda-auto.sk a je to vraj vystuha z prveho obrazku je ta 8-ka na tom tretom obrazku len pre zaujimavost, keby niekto nechcel zacat 'RS styling' s naraznikom Upraveno Leden 13, 200718 r od mcsolle
Leden 19, 200718 r Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec
Leden 20, 200718 r Autor Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec kde, co a ako s tym to suvisi ????
Leden 20, 200718 r Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec kde, co a ako s tym to suvisi ???? No že pokud chceš aby to jen jako RS vypadalo ,jsou to zbytečné investice a pokud chceš z normální Octy udělat RSo necháš v tom balík (podvozek, brzdy, převodovka, motor......)
Leden 20, 200718 r Autor jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin.
Leden 20, 200718 r jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin. No tak držím palce
Leden 20, 200718 r Autor jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin. No tak držím palce thx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.