mcsolle Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) zistil som z DP ze o rs ma 2 vyztuhy naviac, ktore neviem najst v ETKE, vteda neviem objednat... vie mi s tym niekto pomoct? Editováno: 19. Listopad 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 2. vyztuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 potom som zistil z ETKY ze existuje este jedna, ktoru viem objednat len ani netusim kam ju dat... cislo 8 na obrazku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 ta poslední je v kufru na konci u sedadel.Jde od podběhu na dno kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 O te posledni vim,ale o tech predchozich nemam tuseni. Ty zadni do kufru taky zvazuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 (editace) neviete sem hodit fotku o umiestneni tej tretej vyztuhy? ja som nasiel nejake ale tam nevidno... Editováno: 20. Listopad 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 (editace) este jedna... Editováno: 20. Listopad 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 nikto nema na dvore rozobratu rs-u??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Spis by to chtelo,aby se kluci co maji RSku podivali k sobe do kary,kde jsou presne jeste takovy ty 2 divny,jak jsou nahore,kde vlastne jsou a vyfotili to kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 (editace) prve dve podla DP nie je problem dopasovat... len sa neda objednat len pri tej tretej neviem kam treba tu 8ku... a tu sa da objednat Editováno: 26. Listopad 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) tak som konecne doriesil zahadu. paru mailov na skoda-auto.sk a je to vraj vystuha z prveho obrazku je ta 8-ka na tom tretom obrazku len pre zaujimavost, keby niekto nechcel zacat 'RS styling' s naraznikom Editováno: 13. leden 2007, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec kde, co a ako s tym to suvisi ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Já jsem dával na předfaceliftový čumák faceliftovýRS nárazník a krom nové výztuhy nárazníku jsem neměnil vůbec nic...... Všechno pasuje jako xxxxx na hrnec kde, co a ako s tym to suvisi ???? No že pokud chceš aby to jen jako RS vypadalo ,jsou to zbytečné investice a pokud chceš z normální Octy udělat RSo necháš v tom balík (podvozek, brzdy, převodovka, motor......) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin. No tak držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jaaj. jedine co by som potreboval z RS je karoseria, totiz ma silnejsiu, je tam 'paru' zvarov naviac + tie plechove vyztuhy /uz mi dosli, len som nemal cas po nich skocit, 4 kusy dokopy za 280sk/. ked uz předfaceliftový čumák tak jasne ze RS, ale nejak extra ma to netrapi. mne islo len o to, ze moja kasna nie je velmi nadsena z tvrdsich pruzin. No tak držím palce thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.