yasm Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Snad jsem s tématem ve spravných fochu.. Chci se zeptat na zkušenosti s lepením dekorů v interiéru, a to ať od Milotecu nebo od PreWoodecu (přijde mi hezčí). Na obrázkách to mají přesně padnoucí a i dobře vypadající, jenže nikde jsem nenašla fotku tzv. live. Takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Já bych do toho teda nešel. Vždy bude poznat že je to samolepka. Lepší řešení a myslím že i levnější je nechat to stříknout barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) Právě to si myslim taky, že to nemůže být tak dokonalý, že nebude vidět, že je to nálepka Editováno: 21. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku neni nutna, je dokonce zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Ja to mam vo fabii a paci sa mi to vyse ako nastriekane...vec nazoru. Lubi sa mi, ze je to vystupene a zakryva to cely tvar, myslim tym, ze od milotecu mi to presne licuje, pokial to tak nalepis samozrejme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Nemohl bys sem dát nějakou fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Zvítězí nejspíš přestříkání do barvy karoserie (9460) nebo do nějaký stříbrný. Zajímaj mě vaše názory! před: po: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Mno já bych do toho nešel, nechal bych to tak jak je. K tomu L&K mi to nějak nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Mě se líbí to modré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.