juniorrr Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Zdravim, dnes pri odchode z prace kolega stlacil svoje DO (vlastni posledny model Seatu Cordoba) a auto sa otvorilo. Problem je v tom, ze sa otvorila aj moja Fabia co stale hned vedla. Mysleli sme, ze je to nahoda, tak kolega skusil zamknut a znova sa zamkli obe auta. Takto to skusil asi 5x dokola a obe auta "posluchali" jeho povely. Pri pouziti mojho ovladaca sa otvorila iba Fabia, Cordoba ani nemukla. Ako alarm pouzivam Magicar, ten vsak zostal aktivny a pri otvoreni dveri piskal... vie mi niekto povedat ako je to mozne? Auto som preistotu nechal u kamosa vo dvore, kym to nevyriesim... prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zdravim,dnes pri odchode z prace kolega stlacil svoje DO (vlastni posledny model Seatu Cordoba) a auto sa otvorilo. Problem je v tom, ze sa otvorila aj moja Fabia co stale hned vedla. Mysleli sme, ze je to nahoda, tak kolega skusil zamknut a znova sa zamkli obe auta. Takto to skusil asi 5x dokola a obe auta "posluchali" jeho povely. Pri pouziti mojho ovladaca sa otvorila iba Fabia, Cordoba ani nemukla. Ako alarm pouzivam Magicar, ten vsak zostal aktivny a pri otvoreni dveri piskal... vie mi niekto povedat ako je to mozne? Auto som preistotu nechal u kamosa vo dvore, kym to nevyriesim... prosim poradte to je pech, jak to bylo, jednou za tisíc let se může tato možnost vyskytnout, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 bol som s tym v skodovke, prekodovali mi kluce... ale kolega ma pristup do mojho auta stale... co myslite, ked to otvori jeho DO, zvladnu to aj ine??? V podstate jeho pristup mi neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 asi máš origo do? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Každopádne zožeň niekoho s fabiou alebo inym VW autom a skúste či aj s druhým ovládačom sa stane to čo s kolegovym. Ak nie je možné že kódy sa po určitej sérii ovládačov opakujú tak ste sa zrejme stretli. Kolega mi povedal že každý 3000ci klúč je rovnako vybrúsený - neviem čo je na tom pravdy ale možné to je pretože tolko miesta na zárez tam nieje a kód podla ktorého sa klúče brúsia je 5 miestny takže je možné že to bude aj viac.. ale ak sa to stane aj s iným klúčom od iného auta asi by som riešil výmenu komfortky aký máš MR? bol som s tym v skodovke, prekodovali mi kluce...ale kolega ma pristup do mojho auta stale... co myslite, ked to otvori jeho DO, zvladnu to aj ine??? V podstate jeho pristup mi neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.