daniel11 Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 Uvazujem o kupe kvalitneho autoalarmu s pagerom. Nepotrebujem dialkovy start, ale asi aj tak to bude Magicar. Chcem sa spytat ake s nim mate skusenosti? Aky je rozdiel medzi modelmi Magicar 8000 a 9300 (obidva su bez dialkoveho startu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 2. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2005 Mám 9300 a nebo novje 93-2 a spokojenost, rozdíl bude asi v ovladači a pár drobností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 2. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2005 Taky o tom uvazuji a zajimalo by mne, kdo to je schopen namontovat ? Mam Fabii Combi rok starou, je tedy jeste v zaruce. Asi bych prisel o zaruku, kdyby to nedelal skodovacky servis, co ? Na kolik vyjde montaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 2. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2005 Taky o tom uvazuji a zajimalo by mne, kdo to je schopen namontovat ?Mam Fabii Combi rok starou, je tedy jeste v zaruce. Asi bych prisel o zaruku, kdyby to nedelal skodovacky servis, co ? Na kolik vyjde montaz ? Jenže značkový servis ti Magicar asi nenamontuje. Říkali mi, že montují jenom ty svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2005 Taky o tom uvazuji a zajimalo by mne, kdo to je schopen namontovat ?Mam Fabii Combi rok starou, je tedy jeste v zaruce. Asi bych prisel o zaruku, kdyby to nedelal skodovacky servis, co ? Na kolik vyjde montaz ? ale prd o záruku nepřijdeš to je volovina a na značkovej servis se v tomhle ohledu vykašli a hledej reference na firmu co se tomu věnují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda Vloženo 2. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2005 To si namontuješ v pohodě sám ! Trochu zručnosti a za cca 5 hodin je to hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 3. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2005 Taky o tom uvazuji a zajimalo by mne, kdo to je schopen namontovat ?Mam Fabii Combi rok starou, je tedy jeste v zaruce. Asi bych prisel o zaruku, kdyby to nedelal skodovacky servis, co ? Na kolik vyjde montaz ? ale prd o záruku nepřijdeš to je volovina a na značkovej servis se v tomhle ohledu vykašli a hledej reference na firmu co se tomu věnují No a najde se tady nekdo z Ostravska nebo C.Tesina, kdo by to umel namontovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 3. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2005 Uvazujem o kupe kvalitneho autoalarmu s pagerom. Nepotrebujem dialkovy start, ale asi aj tak to bude Magicar. Chcem sa spytat ake s nim mate skusenosti?Aky je rozdiel medzi modelmi Magicar 8000 a 9300 (obidva su bez dialkoveho startu)? Model 8000B je funkcne snad totozny s 9300B. Rozdil je snad v tom, ze oficialni distributor do CR dovazi model 8000B, ktery oproti modelu 9300B ma tyto funkce přímá podpora dojezdu oken u koncernových vozů VW, AUDI, ŠKODA, SEAT, BMW... podpora zapojení ochrany dveří přímo na lampičku vnitřního osvětlení se zpožďovačem Pokud jsem to pochopil, tak u modelu 9300B bych musel zapojit kazde dvere samostatne na spinac dveri, model 8000B jde napojit na vnitrni osvetleni. Doplni mne jeste nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2005 Pokud to zapojíš na stropní světlo tak přijdeš o funkci znovuzamčení. To podporuje né Magicar ale línej člověk co zapojuje. Když někdo neví co a kam a nebo se mu nechce tak to dá na stropní světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda Vloženo 3. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2005 Jojo, je to tak, model 8000B jde přímo na vnitřní osvětlení, model 9300B by musel mít ještě přídavný modul (cca 200.-) . Ale dálkový start není také k zahození ( 9000B ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2005 v Praze to montují Garny s MartinemRS (nejeden octavián ho od nich má namontovanej) a okolí Brna se zkus domluvit s Vašou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2005 pro mě bude aktuální Vaša, uvidím jak zbydou peníze z Vánoc a ozval bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel11 Vloženo 6. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 Dakujem zatial za informácie, mám ešte otázku. Kolko stojí montáž v čechách? Lebo tu mi oficiálny predajca povedal, že je na tom veľa roboty, cca 7 hodin a za montáž chce cca 3800,- SK čo sa mi zdá strašne veľa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 Dakujem zatial za informácie, mám ešte otázku. Kolko stojí montáž v čechách? Lebo tu mi oficiálny predajca povedal, že je na tom veľa roboty, cca 7 hodin a za montáž chce cca 3800,- SK čo sa mi zdá strašne veľa. 3800 vela...... já to montuji ve dvou a celej vikend práce a dost makačka ale kvalita....ceny od 3500-5000 takže mne přijde jako 3800 libovka.......M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 Z Olomouce firma montovala obyč alarm do A4 bez použití pájky (jen zamotany dráty) na stropní světílko a chtěli za prácu 6.500,- 3.800,- se mi zdá být na fyrmu supr cena. Jak říká Marta práce hodně rozdělat skoro celej interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 9. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2005 Někde jsem četl, že Magicar nemá plovucí kód, moc se mi to nezdá. Nevíte někdo, jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2005 Z Olomouce firma montovala obyč alarm do A4 bez použití pájky (jen zamotany dráty) na stropní světílko a chtěli za prácu 6.500,-3.800,- se mi zdá být na fyrmu supr cena. Jak říká Marta práce hodně rozdělat skoro celej interiér. Souhlas pane...........je to opravdu práce ale pokud to někdo sprasí a má to za hodinu hotové pak si může říct opravdu směšné peníze a nemužeme mu konkurovat ale ta kvalitka no nic nebudu se rozčilovat nemá to cenu. to musí zjistit onen zákazník když mu to třeba někde daleko na dovolené přestane jezdit a bude to blokovat špatně namontovaný alarm.... každý kouká jen na cenu a po kvalitě se nepídí....... to mne na tom mrzí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2005 Z Olomouce firma montovala obyč alarm do A4 bez použití pájky (jen zamotany dráty) na stropní světílko a chtěli za prácu 6.500,-3.800,- se mi zdá být na fyrmu supr cena. Jak říká Marta práce hodně rozdělat skoro celej interiér. Souhlas pane...........je to opravdu práce ale pokud to někdo sprasí a má to za hodinu hotové pak si může říct opravdu směšné peníze a nemužeme mu konkurovat ale ta kvalitka no nic nebudu se rozčilovat nemá to cenu. to musí zjistit onen zákazník když mu to třeba někde daleko na dovolené přestane jezdit a bude to blokovat špatně namontovaný alarm.... každý kouká jen na cenu a po kvalitě se nepídí....... to mne na tom mrzí.... Jen si to přiznej, chceš vydělat miliony za nic. Jseš pěkná potfora, já bych mohl povídat, kolik si na mně už vydělal peněz a jak jsi mne sedřel z kůže Teď jsem Márty zvědavej, kolik ňoumů se na to chytne Ještě, že s Garnym existujete kucíííííí Čest a úcta Vaší práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 15. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2005 Někde jsem četl, že Magicar nemá plovucí kód, moc se mi to nezdá.Nevíte někdo, jak to je? To fakt nikdo todle neví? Ani ty, co ho maj? Pokud opravdu nemá plovoucí kód nebo jinak zašifrovanou komunikaci, tak to není bezpečný alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2005 Nekterej ma, nekterej nema, asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 15. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2005 jedine meta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 16. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2005 Nekterej ma, nekterej nema, asi tak Hmm, pokud opravdu nemá zabezpečenou komunikaci, tak to není alarm, ale hračka s hodně funkcema Otevřít takový auto není moc velký problém. V dnešní době každý lepší alarm má komunikaci zabezpečenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 16. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2005 Alarm CS a Portman ma zabezpecenu komunikaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MartinS Vloženo 23. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2005 Dobrý den, Magicar 9000 asi plovoucí kód má, protože musíš synchronizovat nové ovladače a ne jen dipama nastavovat jak to bývalo u alarmu bez plovoucího kódu viz instalační návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2005 Z Olomouce firma montovala obyč alarm do A4 bez použití pájky (jen zamotany dráty) na stropní světílko a chtěli za prácu 6.500,-3.800,- se mi zdá být na fyrmu supr cena. Jak říká Marta práce hodně rozdělat skoro celej interiér. Souhlas pane...........je to opravdu práce ale pokud to někdo sprasí a má to za hodinu hotové pak si může říct opravdu směšné peníze a nemužeme mu konkurovat ale ta kvalitka no nic nebudu se rozčilovat nemá to cenu. to musí zjistit onen zákazník když mu to třeba někde daleko na dovolené přestane jezdit a bude to blokovat špatně namontovaný alarm.... každý kouká jen na cenu a po kvalitě se nepídí....... to mne na tom mrzí.... Jen si to přiznej, chceš vydělat miliony za nic. Jseš pěkná potfora, já bych mohl povídat, kolik si na mně už vydělal peněz a jak jsi mne sedřel z kůže Teď jsem Márty zvědavej, kolik ňoumů se na to chytne Ještě, že s Garnym existujete kucíííííí Čest a úcta Vaší práci Z Olomouce firma montovala obyč alarm do A4 bez použití pájky (jen zamotany dráty) na stropní světílko a chtěli za prácu 6.500,-3.800,- se mi zdá být na fyrmu supr cena. Jak říká Marta práce hodně rozdělat skoro celej interiér. Souhlas pane...........je to opravdu práce ale pokud to někdo sprasí a má to za hodinu hotové pak si může říct opravdu směšné peníze a nemužeme mu konkurovat ale ta kvalitka no nic nebudu se rozčilovat nemá to cenu. to musí zjistit onen zákazník když mu to třeba někde daleko na dovolené přestane jezdit a bude to blokovat špatně namontovaný alarm.... každý kouká jen na cenu a po kvalitě se nepídí....... to mne na tom mrzí.... Jen si to přiznej, chceš vydělat miliony za nic. Jseš pěkná potfora, já bych mohl povídat, kolik si na mně už vydělal peněz a jak jsi mne sedřel z kůže Teď jsem Márty zvědavej, kolik ňoumů se na to chytne Ještě, že s Garnym existujete kucíííííí Čest a úcta Vaší práci to:Palo..... i ty jeden holomku !!!!!!!! ještě že tě tak trochu znám....jinak by bylo zle..........ne fakt si lidi neuvědomujou co se může stát.neznamená to že když je to drahé že to bude nejlepší ....ale musí to být prověřeno bohužel praxí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.