malyhonza Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 bude mi pasovat 3ramínko z VW do octavky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Passat, Golf IV pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Ja ho scháním nevíte někdo o nějakým. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Možná budeš muset měnit konektory, jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Možná budeš muset měnit konektory, jako já to néééé, já myslel že to jen přehodím, ale přece když mám airbag ze škodovky tak bych nemusel nic přehazovat nebo jo? akdyby jo tak sem namydlenej, já vim že elektrika akorát kope. to je pro mě španělso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Možná budeš muset měnit konektory, jako já to néééé, já myslel že to jen přehodím, ale přece když mám airbag ze škodovky tak bych nemusel nic přehazovat nebo jo? akdyby jo tak sem namydlenej, já vim že elektrika akorát kope. to je pro mě španělso Tak to jo, to Ti bude pasovat Jsem nevěděl, že Ti jde jen o věnec (volantu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.