Vytlacil Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Hosi zdar, jiz delsi dobu se snazim sehnat zpetna zrcatka facelift (a myslim, ze je nas vice), ale nejsem moc uspesny, respektive ve SA jsou kolem 15 tis. (potrebuji totiz tu nejdrazsi variantu - sklopna + potenciometry) a u prodejcu nahradnich dilu kolem 10 tis. Psal jsem i tady nekolika lidem, co udajne maji vsechny dily na S, ale nikdo z nich tato zrcatka nema. Byl uz nekdo z vas v tomto ohledu uspesny? Kdyz na to tak koukam, tak i pampelisky tady v Praze jezdi s novou maskou + svetlama, ale zrcatka nemaji... (rady typu vrakoviste, e-bay apod. jsou na prd, idelane by to chtelo neco typu alesio, ale ten je nema ani nesezene). Tak se zkusme podelit o zkusenosti a treba neco sezeneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 zrkadla neviem kde zohnat, ale podelim sa o skusenost... osobne by som ich nechcel taketo zrkadla so smerovkami mame na passate... efekt to ma dobry, ale nakolko jazdim dost v noci, tak sa mi stava, ze ked idem predchadzat a dam blinker skor, nez sa pozriem do spatneho zrkadla, dost ma to oslni... ale sto ludi, sto chuti... mozno som len velka fajnofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 mně k tomu autu nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 mne docela jo, i jsem s nima jezdil, ale porad to neresi problem, kde sehnat za rozumny penize, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ja byc bral hned kdyby byli...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 já bych je po zkušenostech z Passata taky nechtěl, oslňují.....ale jak říká Sebring...sto lidí -sto chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak diky Vaskovi jsem sehnal kluka, ktery facelift zrcatka ma a nabizi je nova (nejsou v laku) - je to na passat B3, ale vzal jsem je vyzkouset, pokud budou ok, podam zpravu pro pripadne dalsi zajemce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Hura ty bych bral hned ...jaka bude cca cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 cena je 4.400 za obe, rozhodne je to podstatne min, nez cena za jedno ve SA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 To je dobra cena tak dej vedet hned jak budes vedet co a jak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak ve ctvrtek jdou zrcatka na auto, vse funguje a pasujou tam bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Kontakt na dodavatele ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 uz je tam mam a libovka, kontakt na dodavatele pridam, jsou novy z nemecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 uz je tam mam a libovka, kontakt na dodavatele pridam, jsou novy z nemecka Nechceš to nafotit? Aby by jsme byli v obraze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 to by bylo fajn, a jinak co kdyz je tma? neoslnuje to kdys bliknes a podivas se do spiglu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 urcite nafotim, uz mam externi facelift komplet (tedy maska + zrcatka + zadni lampy); zrcatka jsou vetsi, lip se mi do nich kouka, blikani neosvetluje - z pohledu ridice to blika pouze na spici zrcatka, takze taky v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 zde kontakt na prodejce, vcetne info o zrcatkach, me komunikace s nim, prodejce spolehlivy, vse peclive zabaleno, nove, kvalitni, bez problemu, mohu doporucit....a samozrejme podekovani vaskovi, ktery mi tento odkaz poslal, diky! http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=26690 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 face 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 face 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 face 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 face 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 face 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Mooc Pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Pěkně jsi to pořešil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Sluší mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.