P2M Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 O dost lepší než JasterRovy čmoudy na N Ringu :palec2: Asi týpka poznáte podle dalšího z jeho videí - Impreza na sjezdovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Hmm tak takhle taky jezdím ale jen ve snu ,jinak týpek umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 typek umi jo?...bysme vsichni mely svoje ridicaky oznacit za a zacit znovu od Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 nádherný video, a takhle řídit jsem už uměl od narození...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 borec tomu dava pekny kapky...je videt ze ma v rukach a nohach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Je to fakt prvotřídní borec, holt kdo umí ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak to se mame jeste hooodne co ucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 tak ten si to teda dává... jde vidět, že už má něco odjeto, podle těch šlajfů na těch cestách ale umí, to se musí nechat... mít tak takové prostory a potřebné vybavení, auto a finance, tak to by se rajtovalo... dokážu si to představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 "mít tak takové prostory a potřebné vybavení, auto a finance, tak to by se rajtovalo... dokážu si to představit" tak přesně tohle "málo" mi už jenom chybí ke štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Uz sem videl na Rsforu, pekny, ale Nurburgring (okruh je okruh obzvlastne tenhle tomu se zadny letiste nevyrovna) u me vede (cmoudy zadny byt nesmi jsou prisna pravidla jako u cestovnich vozu), sestrihat z X jizd na letistni plose pekny video neni tak tezky obzvlast pokud je ktomu adekvatni vybaveni... PS: Navic video je aspon moje ...sral sem se stim sam ... a tohle je asi tezko tvoje prace Editováno: 14. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 čmoudy = chrochta motory jinak no comment radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) ..cmoudy sem myslel samodrejme za autem ... . ...no comment je spis tvuj prvni prizpevek... az sestrihas neco sam, tak se pochlub, najit video na netu umi kazdej blb... Editováno: 14. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 S těma čmoudama si poposedni, já ti řikám, že čmoudy = chrochta motory, jaký furt čmoudy za autama panebože??? Není třeba citovat příspěvek, kterej je poslední, všichni (asi mimo tebe) chápeme, na co odpovídáš a jestli tvoje výtvory alias slideshow fotek modelek z Paříže, video snad točený mobilem + opět slideshow z Hoškovic mám brát jako něco, čeho se chytat, to bych tu laťku moc nahoře neměl... Invektiva si nech pro sebe před zrcadlo, tady ti nikdo nenadává, tak se podle toho zařiď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Natoc lepsi a pak muzes hodnotit ostatni... kecat umi kazdej...ale v cr holt nejvic kritizuji ti, ktery sami jeste nic neudali... Editováno: 14. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Už jsi to doladil? Čekám, kdy to bude finální ten příspěvek. Nikoho jsem zpočátku nekritizoval, problém máš jen ty Předtím jsi to asi neviděl Není třeba citovat příspěvek, kterej je poslední, všichni (asi mimo tebe) chápeme, na co odpovídáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Nevim kdo tu zacal ... "O dost lepší než JasterRovy čmoudy na N Ringu" ..podobne keci sis mohl odpustit, ja te taky nehodnotim... Na YouTube dostalo moje video: #2 - Top Favorited (This Week) - Auta a dopravní prostředky #22 - Top Favorited (This Month) - Auta a dopravní prostředky #28 - Top Rated (This Week) - Auta a dopravní prostředky stejne tak na streamu- prumerne 4.55 z 5,0* hodnotilo 31 hlasů.. ....takze to asi na amaterske video takovy shit nebude... PS: Prispevky sem upravil, abych nahodou nedostal varovani Editováno: 14. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Tebe ale nikdo nehodnotil, to že jsem napsal "O dost lepší než..." neznamená hodnocení, neřekl jsem totiž, jak moc špatný (třeba) ty tvoje videa jsou... Ještě si uprav keci na kecy, pak už budeš moct použít smajlík , protože jinak jsi stále "" ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Kdyzt to tu ctu zpetne, tak si v tomhle muzem oba podat ruce... Editováno: 14. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Hele, proč jsi zase poupravoval co jsi mohl? Jinak já jsem celou dobu v poho, tys tu metal blby atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Hele čmoudi se nam tu přou !!! Sem se pobavil !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Hele, proč jsi zase poupravoval co jsi mohl? Jinak já jsem celou dobu v poho, tys tu metal blby atd Ja uz to taky neresim ...uz sem si zvyknul, ze nektery lidi nezkousnou uspech TDi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.