Přejít na obsah

Gymkhana Practice

P2M

Doporučené příspěvky

Uz sem videl na Rsforu, pekny, ale Nurburgring (okruh je okruh obzvlastne tenhle tomu se zadny letiste nevyrovna) u me vede (cmoudy zadny byt nesmi jsou prisna pravidla jako u cestovnich vozu), sestrihat z X jizd na letistni plose pekny video neni tak tezky obzvlast pokud je ktomu adekvatni vybaveni...

PS: Navic video je aspon moje ...sral sem se stim sam ;) ... a tohle je asi tezko tvoje prace :p

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S těma čmoudama si poposedni, já ti řikám, že čmoudy = chrochta motory, jaký furt čmoudy za autama panebože???

Není třeba citovat příspěvek, kterej je poslední, všichni (asi mimo tebe) chápeme, na co odpovídáš a jestli tvoje výtvory alias slideshow fotek modelek z Paříže, video snad točený mobilem + opět slideshow z Hoškovic mám brát jako něco, čeho se chytat, to bych tu laťku moc nahoře neměl...

Invektiva si nech pro sebe před zrcadlo, tady ti nikdo nenadává, tak se podle toho zařiď.

Odkaz ke komentáři

Už jsi to doladil? Čekám, kdy to bude finální ten příspěvek.

Nikoho jsem zpočátku nekritizoval, problém máš jen ty :D

Předtím jsi to asi neviděl Není třeba citovat příspěvek, kterej je poslední, všichni (asi mimo tebe) chápeme, na co odpovídáš...

Odkaz ke komentáři

Nevim kdo tu zacal ... "O dost lepší než JasterRovy čmoudy na N Ringu" ..podobne keci sis mohl odpustit, ja te taky nehodnotim...

Na YouTube dostalo moje video:

#2 - Top Favorited (This Week) - Auta a dopravní prostředky

#22 - Top Favorited (This Month) - Auta a dopravní prostředky

#28 - Top Rated (This Week) - Auta a dopravní prostředky

stejne tak na streamu- prumerne 4.55 z 5,0* hodnotilo 31 hlasů..

....takze to asi na amaterske video takovy shit nebude...

PS: Prispevky sem upravil, abych nahodou nedostal varovani lol:doh

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Tebe ale nikdo nehodnotil, to že jsem napsal "O dost lepší než..." neznamená hodnocení, neřekl jsem totiž, jak moc špatný (třeba) ty tvoje videa jsou...

Ještě si uprav keci na kecy, pak už budeš moct použít smajlík lol , protože jinak jsi stále "lol" ty. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...