Přejít na obsah

ladis001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ladis001

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Právě že to tam je. Minulý týden jsem jel trasu Brno a zpět a když jsem na to doma kouknul tak te bílý hnus byl až vté hadici na odvětrávání co vede do filtru. Jinak na celou cestu tam a zpět padlo cca půl deci vody. Což vzhledem k době stání v koloně nic neni.
  2. To není zimou. Tohle už je od léta. Jen se na to nějak nedostal čas (je to pracovni ) ). Je divné že ale neubývá voda.
  3. Mám takový dotaz. Na víčku dolévání oleje se mi dělá takový bílý "sajrajt" a to dost. Mám podezření na těsnění pod hlavou, ale olej neubívá ani nepřibývá a voda taky ne. Ani to netlakuje do nádobky. Startuje to normálně (jako škodovka 220000km). Stačí když to před jízdou očistím a po 30 km se to tam usazuje znovu. Zpočátku kapky vody a pak tohle. Co to může být?
  4. ladis001

    Spotřeba forman

    Ta guma je dávaná nová v létě. Jinak jsem neměl namysli to, že to přidává pomaleji, ale doslova je to jako když někdo chytne auto a přibrzdí (hodně výrazné). Dříve to nedělalo.
  5. ladis001

    Spotřeba forman

    Dík za radu. Vyzkouším a dám vědět. Tak zkontrolováno a vypadá tohle všechno vpořádku. Ještě jsem si všiml, že když se přidá rychleji plyn, tak je to jako kdyby auto někto zezadu chytnul (spíš to zpomalý a až po chvilce to začně pomalinku přidávat).Pokud se plyn přidává pomalu tak to nedělá. Fakt nevim.
  6. ladis001

    Stahovačka

    Ahoj, Sice je to trošku mimo,ale ne zas tolik. Mám Seata Cordobu 03. Dneska jsem stáhnul okno u spolujezdce a už ho nezavřel. Po rozebrání stejný problém jako vy. Bohužel škodovka má jiný tvar toho plastu. Takže hurá do seatu - pouze celé kolejnice za 2900. Můj dotaz. Nevíte o někom, kdo by tohle byl schopný vyrábět, popřípadě třeba i z nějaké slitiny?? Tohle plastový je na hov.... Tohle řešení bylo už problémový i u starších modelů a ani to tam cpou stále.
  7. ladis001

    Spotřeba forman

    Dík za radu. Vyzkouším a dám vědět.
  8. ladis001

    Spotřeba forman

    Je to už se vstřikováním. Co se týká tlaků tak kámoš to měřil a říkal, že všechny mají přibližně stejně(prý žádná sláva ale na ty kilometry dobrý)
  9. ladis001

    Spotřeba forman

    Měl bych dotaz ohledně spotřeby. čím může být spotřeba cca kolem 11,5l/100 (léto/zima) a žádný extra výkon-při větším přidání škube. Filtry, svíčky, kabely vyměněný, motor najeto 214000. Může to dělat lambda? Případně je koznám, že je KO. R.V. 94
×
×
  • Vytvořit nový...