Přejít na obsah

petr.s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení petr.s

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Myslíš jako natvrdo na baterku???Ovládací jednotka je přidělaná vedle defenda u sedačky spolujezdce, ale nenapadá mě kam jinam to nejblíž připojit ke šťávě.Ten zapalovač nevim no.Ještě mě napadlo nepřipojovat to na osvětlení zapalovače, ale přímo na stálejch 12V co de do zapíku.co??? A ještě jedna věc pokud ta ovládací jednoka má vlastní pojstkové pouzdro tak další pojstku nemusim řešit že???
  2. Zdravim. Jelikož s elektrikou nemám špatný zkušenosti, tak přesto moc velký kamarádi nejsme.Měl jsem v autě obyčejnou sirénu kde bylo nahranejch 5 tónů.Bylo to jen pro srandu, ale nějak začala zlobit tak jsem ji odpojil a pořídil si originál policejní s pořádným reprákem a ovládací jednotkou.Chci se zeptát vás jako odborníků kam ji nejlíp připojit ke šťávě.Tu předchozí jsem měl připojenou na osvětlení zapalovače takže hrála jen když jsem měl rozsvíceno a po nějaký době začala blbnnout, ale taky stála pár stovek tahle je profi za pár tis..Poraďtě kam ji nejlíp připojit.
  3. petr.s

    Zadní lampy

    Ahoj všem fabiatikum. Jsem štastným majitelem F1 1,2 HTP 47KW.Tak jsem tady koukal na pěkné auta a nějak jsem dostal nápad ohledně zadních lamp.Pokud Vám to ale příde jako blbost tak se do mě klidně pusťte bez servítek Koukal jsem takhle na ten muj kombajn (na fotkách neni muj stroj) a pohled se zastavil u zadních lamp.Napadlo mě co kdybych si světla upravil.Co kdybych použil LED diody.Pokud se ptáte jak tak mám zatím vymyšlený dvě varianty. První verze by počítala s tím že by každy světlo mělo svuj panýlek s LEDkama a nebo verze druhá jako má dvojková octa světla svíticí do tvaru písmene C.Ostatně muj návrh je v příloze Řekněte jakej na to máte názor a jestli se vůbec mám pustit do jednoho světla experimentálně
  4. petr.s

    siréna

    Odšroubuješ a sundáš jen kaslík.Je to jen 5 šroubků.Zbytek zvládneš sám ne?Nebo chceš i detailně popsat kde to připojit atd???
  5. petr.s

    siréna

    Ne původní sirénu od alarmu odpoj a místo ní dej tu co jsi si pořídil.
×
×
  • Vytvořit nový...