Přejít na obsah

PavelFM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PavelFM

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dostal jsem se ke konektoru od ventilátoru napojil na něj přímo baterii a fouká jako nový. Nenapadá vás tedy čím by to mohlo být? Jestli kabelový svazek nebo něco jiného?
  2. Přemostil jsem to dal to na 4ku a nic tak to bude ventilátor
  3. Dnes uz jsem to vzdal zitra vyzkousim a dam vedet
  4. Tepelná pojistka vypadá v pořádku jen přes to zelené krytí tělesa vylézají černé dráty.. A nedá se přeš některý konektor pustit do ventilátoru proud pro vyzkoušení jestli je on v pořádku a roztočí se?
  5. Když jsem si u odporu nastavil na multimetru 200 černý jsem měl na 1 postupoval jsem 2,3,4 1a2 je 2,6 odpor 1a3 je 1,3 a u 1a4 je odpor 0,9. A ano vyndal jsem ho přes díru u spolujezdce po odstranění airbagu
  6. Podařilo se mi vytáhnout ten odpor přes airbag tady jsou jeho fota jak se dá poznat, že je vadný nebo jsou nějaké možnosti proměření?
  7. A nějaký tip jak se k němu dostat nebo se musí sundat celá palubovka? A popřípadě nějaké schéma nebo postup demontáže?
  8. Zdravim chlapi, mám problém na Roomstru nejde vůbec ventilátor topení ani na jeden stupeň. Proměřoval jsem konektor ovládání a jde mi do něj jen cca 1,8v při zapnutém klíči. Pojistka je taky OK. Nevíte někdo v čem by mohl být problém jestli v předřadném odporu nebo v něčem jiném? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...