marx jiri Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Ahoj, potřebuju poradit. Mám povolené upnutí levé plynové vzpěry na karoserii na OC2 kombik. Je tam povolený šroub. Předpokládám , že se musí sundat plastový kryt na C sloupku ? Ví někdo jak to sundat. dík moc za rady Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EmilOkenica Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Mám úplně stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 ja to mam sem tam povolene...vzdy to iba dotiahnem bez toho aby som daco demontoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nospoon Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Mám to taky sem tam povolené. Jednou jsem oddělával celý kryt C sloupku plus kousek stropního. Bacha akorát na packy, které kryty drží. Je lepší je "nahmatat" nějakým šetrným šroubovákem a pak jemně vycvaknout. Jestli je jednodušší způsob, tak ho určitě taky uvítám. Možná by se vyplatily podložky pérovky, aby k povolování nedocházelo příliš často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.