Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Neska som sa dotoho pustil len som došiel ku jednému problému... všetky šruby som odšruboval... len ma niečo nechcelo pustiť z ľavej strany pri volante....taže nwm... neviete náhodou čo to je a jak úplne dole tú palubovku?

Tak si určitě nepovolil všechny šrouby,musíš ještě stáhnout ten plastový kryt před budíkama k sobě a tam je taky šroub,který to drží.To je asi to co tě nechce pustit.

Zdravím Vás

Aj ja mám problém s el. oknom konkrétne spolujazdcova strana. Ked stlačím tlačítko tak len zabzučí (aj so šoférovej strany). Tak som to rozobral vybral motorček a ide len do jednej strany čiže len zatvora okno. Bolo mi povedané, že asi off riadiaca jednotka na tom motorčeku alebo nejaka riadiaca jednotka comfortu. Otázka: ked zoženiem motorček možem to prehodit, či to treba cez PC nejak nakonfigurovat? A ak bude zla ta RJ-comfortu tú kde najdem? poistky aj prúd OK. Je to fabia 1,4 comfort 50kw r.v.2000.Díkes

• 2 týdny později...
  • Autor

Už som zúfalý :help: :help: :help: mal som dole tú časť palubovky a chybu som nenašiel... kábel zo stlpíka šiel priamo do hrubého káblového zväzku omotaný v čiernej látke.... taže som pošol :kuk:

• Autor

neviete niekto kde ešte môže byť chyba??

• 2 týdny později...
  • Autor

Keď odmotám ten textil v ktorom je ten káblový zväzok nemôžem nič pokaziť? keď ho iba odmotám a sa popozerám de je tá chyba...

• Autor

Už som prišiel nato kde je chyba, odišlo mi relátko...

• Autor

Žiaľ nikde nemôžem zohnať to relátko MOLPIR 443-M001... volal som priamo aj výrobcovy a nevie kedy budú ich mať, neviete mi niekto poradiť. Nedá sa tam dať nejaké iné?? :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

:skoda:

nazdar. pocujte mam taky problem na fabii I 1,9 SDI. pri nastartovanom aute, ked mam vypnute svetla tak stahovanie okien normlane funguje, resp. funguje automaticke vytiahnutie a stiahnutie okien. to su tie druhe polohy tlacitiek. postupne stahovanie uz funguje iba obcas. Ale ked zapnem svetla a chcem stiahnut okna, tak tlacitka akoby prestali fungovat, musim s nimi rozne kyvat a tlacit na ne aby sa okno sputilo, hore ide v pohode. Kde moze byt chyba? (hovorim o ovladani z miesta vodica, ovaldanie na spolujazdcovej strane nefunguje.) vdaka za odpovede.

• 1 měsíc později...
  • Autor

ďakujem všetkým za rady, dnes som vymenil to relátko a už mi to ide...

:palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.