Budikman Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Ahojte,mám problém se servořízením v zimě-V únoru letošního roku se mi stalo,že při krátké cestě mi vypnulo servořázení a svítila kontrolka volantu.Motor přitom běžel v klidu, když auto stálo a čekalo až se vykecám v tom mrazu.Nasedl jsem do auta a zjistil ,že mi svítí ta kontrolka serva.Vypnul jsem motor-což jsem asi neměl dělat a auto jsem již nenastartoval.Měl jsem kabely tak jsme to propojili kabelama a auto nastartoval.Okamžitě jsem odjel a vše fungovalo v pořádku.Fungovalo to několik dní v pořádku,ale pro klid v duši jsem si řekl,že raději koupím novou baterii 55kw a tak ji v březnu koupil.Nyní 30.12.2010 když bylo u nás 14stupňů pod nulou jsem večer zase jel cca 6km pomalou jízdou v malých otáčkách a když přijel na místo,tak Fabka opět na mne čekala než si něco vyřídím při zapnutém motoru na volnoběh asi 12minut a vše se opakovalo znovu jako v ůnoru.Když jsem vlezl do auta svítila kontrolka serva.Opět jsem splašeně vypnul motor a nenastartoval.Zapojil strtovací kabely na jiné auto nastartoval a pelášil domů.Cestou jsem se zastavil v obchodě zhasnul motor a když se vracel z nákupu tak normálně na svoji baterii nastartoval a jel dom.Jaro.léto a podzim i kus zimy než začalo opravdu mrznout,kdy to kleslo k 15ti stupňům tak jsem měl se servem klid a myslel,že mi ten problém v únoru udělala baterie proto jsem raději koupil jinou,ale ted když se mi ta závada ukázala znova a znova v zimě tak nevím.Baterií to asi nebylo,tak nechám přeměřit alternátor jestli dává dost proudu nebo nějaké zoxidované svorky,kontakty????Možná mi někdo poradí-díky a ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 na volnobehu alternator nedobija. a pri pomale jazde na nizkych otackach tiez nemusi. naviac ked mas svetla, kurenie, zadne okno, stierace, radio.... odmerat altik aj baterku. zatazovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.