67jitka58 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Clint: zmiňovat neustále problémy se zamrzáním nafty, to není dobrý argument, protože většina stejně jako já tento problém nikdy neměla Přesně tak,já mám najeto 230000km,moji dva synové oba nafta parkují venku a ještě to nikomu nezamrzlo.A nepoužívají žádné přísady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Asi prostě smůla. Já parkoval venku, bral od benziny, naftovej filtr po výměně, ještě sem tam lil i aditiva a ujel jsem 4km. Venku -23, šlus a zámrz. Ztuhne řízení, brzdy, jen tak tak jsem dojel ke krajnici. Nic příjemného to v těchto teplotách není, to mi věřte. Zavoláte odtah a oni vám řeknou, že jste v pořadí, neboť jezděj jen po zamrznutejch autech. Nezatopíte si, nic. Nedej bože stát se to ráno za tmy na dálnici. Odtáhli jsme to do servisu do tepla a odpoledne jsem zase jel. Tak se nezlobte, mám špatnou zkušennost a nevím, že bych něco zanedbal. Jnak samosebou ta 1,9 TDI 96KW PD, zlatej motor. Jel nádherně, spotřeba 6,4/100 a nikde mě jinak nenechal. Sice ano hlučnější, ale v supu se to dalo schroupnout. Ta 1,9 77KW mi přišla v oktávce hlučnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.