Přejít na obsah

TSi vs. TDi

Clint

Doporučené příspěvky

Clint: zmiňovat neustále problémy se zamrzáním nafty, to není dobrý argument, protože většina stejně jako já tento problém nikdy neměla ;)

Přesně tak,já mám najeto 230000km,moji dva synové oba nafta parkují venku a ještě to nikomu nezamrzlo.A nepoužívají žádné přísady. :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi prostě smůla. Já parkoval venku, bral od benziny, naftovej filtr po výměně, ještě sem tam lil i aditiva a ujel jsem 4km. Venku -23, šlus a zámrz. Ztuhne řízení, brzdy, jen tak tak jsem dojel ke krajnici. Nic příjemného to v těchto teplotách není, to mi věřte. Zavoláte odtah a oni vám řeknou, že jste v pořadí, neboť jezděj jen po zamrznutejch autech. Nezatopíte si, nic. Nedej bože stát se to ráno za tmy na dálnici.

Odtáhli jsme to do servisu do tepla a odpoledne jsem zase jel. Tak se nezlobte, mám špatnou zkušennost a nevím, že bych něco zanedbal.

Jnak samosebou ta 1,9 TDI 96KW PD, zlatej motor. Jel nádherně, spotřeba 6,4/100 a nikde mě jinak nenechal. Sice ano hlučnější, ale v supu se to dalo schroupnout. Ta 1,9 77KW mi přišla v oktávce hlučnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...