Publikováno Prosinec 31, 201014 r Ahoj lidi, mam problém s originálním autorádiem u Octavie II v servisu mi to resetovali a vyčistili a chvíli to fungovalo, ale teď se mi tam seklo CD a nejde ani přehrávat, ani vyndat ven a nevím jak demontovat rádio, abych ho dastal ven... budu rád za každou radu....
Leden 1, 201114 r podstatná otázka je u jakého radia a když se ti v tom ve škodovce hrabaly tak jim to tam přivez a reklamuj!
Leden 1, 201114 r Tak určitě bych zašel tam kde to "opravili" a chtěl to uvest do stavu aby to bezchybně fungovalo
Leden 1, 201114 r Ahoj,škoda,že nepíšeš o jaké autoradio se jedná,ale předpokládám že se jedná o Stream.Já mám u něj stejný problém...někdy CD dávalo,někdy si ho nějakou dobu nechalo. Doporučuju sledovat Aukro..někdy se tam dá koupit CD changer na 6 CD včetně kabelů a adaptéru pro připojení v ceně okolo 1000 Kč....dáš ho do kufru a je pokoj. Alespoň takhle to mám já........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.