Praži Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Ahoj lidi, mam problém s originálním autorádiem u Octavie II v servisu mi to resetovali a vyčistili a chvíli to fungovalo, ale teď se mi tam seklo CD a nejde ani přehrávat, ani vyndat ven a nevím jak demontovat rádio, abych ho dastal ven... budu rád za každou radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 podstatná otázka je u jakého radia a když se ti v tom ve škodovce hrabaly tak jim to tam přivez a reklamuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Tak určitě bych zašel tam kde to "opravili" a chtěl to uvest do stavu aby to bezchybně fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Ahoj,škoda,že nepíšeš o jaké autoradio se jedná,ale předpokládám že se jedná o Stream.Já mám u něj stejný problém...někdy CD dávalo,někdy si ho nějakou dobu nechalo. Doporučuju sledovat Aukro..někdy se tam dá koupit CD changer na 6 CD včetně kabelů a adaptéru pro připojení v ceně okolo 1000 Kč....dáš ho do kufru a je pokoj. Alespoň takhle to mám já........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.