_mates_ Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Zdarec lidi, nutně bych potřeboval helpnout od Vás zkušenějších, koupil jsem si na feldu přední mlhovky a nějak netušim, jak je zapojit, poradtě, pls...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 pokud tam nemáš přípravu, tak kup relátko, tlačítko a zapojuj...jestli budeš chtít schémata zapojení, aby jsi měl podsvícený to tlačítko jak zadní mlhy atd. tak napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 (editace) Ahoj mam takovy problem s mlhovkama na feldu 2001 hledal jsem tu uplne vsude ale nikde sem nic nenasel tak snad sem hledal poradne.Koupili sme pritelkyni feldu bez mlhovek a rikala ze by je tam chtela.Kdyz sme otevreli kapotu tak tam v rozich jsou videt natazene orig. kabely ale kdyz sme objednali mlohovky(kulate) tak mi prijde ze tam chyby nejakej mezikus protoze na mlhovce je jiny konektor.Diky za radu.Kuba Editováno: 2. leden 2011, autor: KubaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Vyfoť obojí a pověs - ale mám silně neodbytný pocit, že těch mlhovek byly minimálně 2 různé typy, takže by to nebylo vůbec nic divného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Mohli by to bejt taky na Fabii I RS. Tam sou tvarově stejný s Feldou, ale maj jinej konektor. Koupit konektory a překopat to. Vyjde to levnějc než nový mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Když sme je kupovali tak všude maji napsany ze jsou stejne s mlhovkama na FRS ale i tak ta kabelaz co tam je je kratka.Kdyz jsem se dival do ETKY tak tam nejaky kabely na prodlouzeni sou ale nevim presne jaky.Kdyz bude cas tak to vyfotim.Protoze co jsou mlhovky na starej ksicht tak tam u mlhovek jsou ty kabely na prodlouzeni ale u tehle ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.