tomina Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 U mé O2 s 1,9TDi BKC pozoruju, že pokud auto nechám stát na volnoběh a motor při tom není úplně zahřátý, začne auto vibrovat. Když nastartuju studenej motor, tak asi díky tomu že jsou zvedlé otáčky, běží motor hladce. Stejně tak když se zahřeje na provozní teplotu. Rek bych, ze asi i kvuli tomu poblikavaj svetla, nejvic je to videt u stropni lampicky, ale poblikavaj i hlavni svetla. Jak se rozjedu nebo trochu pridam plyn, tak je vse OK. Pred par tydny jsem nechal vyměnit setrvačník se spojkou (Sachs). Na volnobeh uz byl hodne slyset a hlavne to klepalo celym autem pri jakýkoliv teplotě motoru. Oproti tomu jsou tyhle vibrace opravdu jen minimální, ale jsou. Na VAGu nejsou žádné chyby. Mohl by to způsobovat špatný silentblok motoru? Když mi u známeho v servisu měnili ten setrvačník, řikali mi, že je jeden silentblok načatej, ale protože ho neměli na skladě, výměnu jsem odložil. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko222 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zdravím.aj mne to robí tak isto.ked je motor studeny tak vobec.hned jak sa zohreje na 90 stupnou tak vtedy to robí.pomoze mi niekto?!!mam O2 1.9PD DSG,naj.85000km.rok 2007Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik 990 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 ahoj mám stejný problém na octavii 1 96kw. dával jsem čídlo teploty, pal. filtr a stále kvoká. postřehl jsem,že pokud auto stojí z kopce tak se to projevuje víc a když stojím do kopce tak je to neznatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.