admin Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Tuning Cup 2011 ... ??? Podle stránek organizátorů: "Pokud vše dobře dopadne, setkáte se s Tuning Cupem 2011 na několika málo vybraných akcích." "Tuning Salon Brno - po dlouhém rozhodování jsme se rozhodli ho v roce 2011 nepořádat." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 tak to bude škoda, když nebude finále, dle fotek se tam vždy sjela pěkná řádka pěkně udělaných aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 No taky je mi to líto byl jsem tam poprvé a moc se mi to tam zamlouvalo. Hlavně pátak v klubu Caribic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 bez finale je to skoda, pro nas osobne je brno stejne moc daleko. pres celou republiku. ale budme radi kdyz bude tuningcup na srazech, jinak tam bude uplne mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.