serik Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Zdravim, potřeboval bych radu, zapojil jsem parrota do oct II FC a cca po dni jednotka HF zapomene nastavení. Napájení i paměť jsem natáhl do pojitkového boxu u řidiče Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcm Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 (editace) Právě řeším to samé. Problém máš v tom napájení. Pokud máš to samé co já, tak jsou dva kabely - červený a oranžový. Jeden je na trvalých 12 V a druhý na 12V ,které se sepne po zapnutí klíčku. Už se to tady řešilo mockrát. Je to pin 4 a 7 konektoru ISO od Parrota. Jsou jen dvě možnosti - takže zkus. P. Editováno: 16. Září 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Montoval jsem dnes Parrota CK 3100 do OII červený je stálé napětí, a oranžový by měl být spínaný přez spínací skřínku klíčku teda 15ka. Ale není tomu tak i když vytáhnu kližek ze zapalování je tam stejně proud..... jedná se mi o to že parrot furt svíti slabě ale furt... Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.