serik Vloženo 5. leden 2011 Vloženo 5. leden 2011 Zdravim, potřeboval bych radu, zapojil jsem parrota do oct II FC a cca po dni jednotka HF zapomene nastavení. Napájení i paměť jsem natáhl do pojitkového boxu u řidiče Díky Citovat
rcm Vloženo 17. leden 2011 Vloženo 17. leden 2011 (editace) Právě řeším to samé. Problém máš v tom napájení. Pokud máš to samé co já, tak jsou dva kabely - červený a oranžový. Jeden je na trvalých 12 V a druhý na 12V ,které se sepne po zapnutí klíčku. Už se to tady řešilo mockrát. Je to pin 4 a 7 konektoru ISO od Parrota. Jsou jen dvě možnosti - takže zkus. P. Editováno: 16. Září 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
lukas513 Vloženo 16. Září 2012 Vloženo 16. Září 2012 Montoval jsem dnes Parrota CK 3100 do OII červený je stálé napětí, a oranžový by měl být spínaný přez spínací skřínku klíčku teda 15ka. Ale není tomu tak i když vytáhnu kližek ze zapalování je tam stejně proud..... jedná se mi o to že parrot furt svíti slabě ale furt... Díky za radu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.