Cpt. Adas Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Zdárek kluci, jsem tu novej a tak doufám že vám tímhle nijak nepolezu na nervy. Prakticky sem se chtěl jen pochlubit s tím jak sme se vyblbli se zástavbou hudby do mojí Fábky. Udělali jsme tři verze wooferu, jedno plato a vyměnili původní repro ve vratech. Zatím k tomu co jsme tam dali, Je tam 12" woofer Peiying http://www.shop07.cz/12-/subwoofer-peiying-py-bl300a10 Vejškáče od tej samej firmy http://www.shop07.cz/vyskove-2/reproduktor-peiying-py-al25a a do plata posadili dva basový reproduktory, který maj méno co mi soustavně nezůstává v paměti XD Ve vratech sme ve předu měnili basový reproduktory za středy Pro woofer je tam zesilovač Sherwood 250w v můstku Tady na fotce je první verze která už je venku (woofer mě moc nezaujal tak šel pryč) Zejtra udělám fotky aktuálního stavu a hodim to sem. Máte pro mě nějaké postřehy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ja mam postreh. Preco to nedas do logicky prislusnej sekcie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cpt. Adas Vloženo 7. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ja mam postreh. Preco to nedas do logicky prislusnej sekcie? Připadá mi normální založit topic v sekci hifi kam postupem času budu ukládat vše týkající se hudby v mém autě. Kdybych to směřoval jinam, není patrný vývoj a je v tom bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 ...měl bych jediný postřeh...a to...zlepšit výběr komponentů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cpt. Adas Vloženo 8. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2011 (editace) ...měl bych jediný postřeh...a to...zlepšit výběr komponentů A které komponenty ti připadají špatně ? Jinak dnes sem zapojoval do baterky šťávu pro zesik tak doplňuju fotky aktuálního stavu. Nejsou v moc úchvatný kvalitě ale snad tam něco najdete XD Editováno: 8. leden 2011, autor: Cpt. Adas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.