Jakub Pícha Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Zdravím, tak jsem dnes umyl auto a objevil pěkně ošklivý rez okolo těsnění oken u zadních dveří. Jaku u levých, tak u pravých:-( A doufám, že to není i u předních, neměl jsem dostatek času to zkoumat, tak jsem udělal jen pár foto mobilem. Jedná se o O1 r.v.2005. Auto bez servisky a bazarové, takže bez šance na nějakou reklamaci u škoda auto. Setkal jste se s tím už někdo? Případně budu rád za nápad, jak to opravit a kolik to může stát? Aby nebylo levnější sehnat dveře ve stejné barvě a jen to přehodit. Autu jsem chtěl stejně nechat opravit lak nějak celkově, radikálněji, ale až tak nejdříve na podzim. Kolik může být cena celolaku, když vezmu v potaz jen lak venkovní, protože auto bych těžko sám rozebral. Za každou zkušenost budu vděčný. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.