Přejít na obsah

Jakub Pícha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Jakub Pícha

  • Narozeniny 10.2.1989

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Jakub Pícha

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem udělal video, je to slyšet hned na začátku: Na výfuk za katem se mi to nezdá a dnes jsem na něj koukal a výfuk vypadá dobře.
  2. Taky jsem dal Brembo MAX a desky Textar, ve předu i vzadu, zatím asi 250km, jsou drážkovaný, takže hučej, ale přijde mi, že si to sedá a když budou hučet pořád, tak si zvyknu:-D
  3. Aha, tak aspoň je se čeho chytit, v ponděli k němu zajedu a snad se to da dohromady. Jinak to delal vse automechanik v servisu. Snad to bude ten vyfuk, blby je, ze nemam moc casu to resit.
  4. Jj, kouknu na to až bude auto doma, je to mezi zasyčenim a zahoukáním, nevím jak to lépe popsat.
  5. Aha, takze mozna spatne zavarene. Jeste jsem si ted vsiml, ze jakmile pustim plyn z vyssich otacek, tak tam jakoby syci, neni to tak znatelne, ale trosku to slysim, to si myslim, ze bude take souviset asi.
  6. Je to 1.9tdi 81kw. Je mozne, ze jak menil kus za tim katem, ze tam bude neco v neporadku. Nevim jak to zkontrolovat, ted sem stejne do patku bez auta, rampu nemam abych kouknul.
  7. Ahoj, díky za odpověď. Dneska jsem vypozoroval, že to dělalo při vytočených kolech, zjistil jsem, že to ale dělá jen občas. Jinak obvykle v rozmezí cca 1100 - 1300ot, takže opravdu chvilku při rozjezdu, dělá to na jakoukoliv rychlost, zkoušel jsem teda jen 1 2 3 a prostě v nízkejch otáčkách. Řešim to předevšim proto, že přístí týden jedu na léto pryč a potřebuju aby bylo vše ok. Navíc předtím to nedělalo, to mě štve. Jediné co vím, tak silenblok motoru na řidičově straně je horší, ale to musel být i předtím.
  8. Zdravím, nechal jsem měnit komplet rozvody, multiřemen, termostat, brzdy na předku a na zadku kousek výfuku za katem, uložení stabilizátoru a teď mám takovej problém, že když se rozjíždim a dám málo plynu, jakoby duní(klepe) zepředu z auta. Neřešil někdo tuhle závadu? Volnoběžka je ok a napínák řemene je pevnej při neutrálu. Nemám teď s kým vyzkoušet bohužel. Díky za případné info.
  9. S Ebay mám dobré zkušenosti, ale musí si člověk vybírat prodejce s vyšším hodnocením pro jistotu. Už tam objednávám 2. rok zejména příslušenství k mobilním telefonům a fotoaparátům a neměl jsem zatím jediný problém. Zatím mi vše dovezla pošta, jen jednou DHL, ale to byla větší zásilka. Jinak nejčastěji vyžadují platbu předem přes Paypal. Dodání je tu většinou do jednoho měsíce, moje zkušenost je 14 - 20 dní, oproti třeba dealextreme, kde jsem objednával jednou a přišlo to přesně po měsíci. Takže moje zkušenost je dobrá a cena zboží příjemná.
  10. Já myslím, že je to úplně jedno. Jde spíše o motor, jaký do toho auta chceš. Do Octy píšeš 1.9TDI a do Fabie budu předpokládat to samé. Osobně jsem začínal taky na Feldě, 1.3MPI a po 30000km jsem přesedlal na Octavii 1.9TDI a spokojenost. Je to jiné auto, srovnat se to nedá. V Octavii mi připadá jen že když jedu třeba 130km/h jako kdybych jel 90km/h s Feldou. Takže Octávky bych se nebál, trochu se vyjezdi na Feldě a bude to ok;-)
  11. Zdravím, tak jsem dnes umyl auto a objevil pěkně ošklivý rez okolo těsnění oken u zadních dveří. Jaku u levých, tak u pravých:-( A doufám, že to není i u předních, neměl jsem dostatek času to zkoumat, tak jsem udělal jen pár foto mobilem. Jedná se o O1 r.v.2005. Auto bez servisky a bazarové, takže bez šance na nějakou reklamaci u škoda auto. Setkal jste se s tím už někdo? Případně budu rád za nápad, jak to opravit a kolik to může stát? Aby nebylo levnější sehnat dveře ve stejné barvě a jen to přehodit. Autu jsem chtěl stejně nechat opravit lak nějak celkově, radikálněji, ale až tak nejdříve na podzim. Kolik může být cena celolaku, když vezmu v potaz jen lak venkovní, protože auto bych těžko sám rozebral. Za každou zkušenost budu vděčný. Děkuji.
  12. Díky za informace. Chybu zítra smažu a uvidíme. Je možné, že jsem teď častěji cvakal, když jsem dělal na autě, protože jsem odbíhal pro šroubovák a tak, tak sem cvakal občas:-D
  13. Zdravím, dělal jsem si diagnostiku a našlo mi to tuto závadu: 01038 - Centralni zamykani: tepelna ochrana 35-00 - - Našlo mi to ještě tyto, ale ty patří spíš do audio, dám to ale i sem, snad to nebude vadit. 01304 - Autoradio 49-00 - bez komunikace 00856 - Antena: na autoradiu 36-00 - preruseni Závady s autorádiem nijak neřeším, spíše tu první ohledně zamykání. Změny žádné nepociťuji. Jedná se o vůz škoda octavia tour r.v.2005, 1.9tdi, asv. Chybu ohledně centrálu jsem na fóru hledal a nic to nenašlo.
  14. Tak dej potom vědět, jak jsi dopadl. Páčka mi to nedělá, tu jsem dával novou kvůli blinkrům, co mi blbly.
  15. Tak dneska jsem si udělal diagnostiku a VAG mi ukázal u climatronicu tuto závadu: 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-10 - Defekt - Sporadicky Takže to by mohlo způsobovat u mne cvakání.
×
×
  • Vytvořit nový...