Přejít na obsah

Nahodilé hrkání a vibrace ve spojce

ketys

Doporučené příspěvky

Zdravím,

asi před 14 dny se mi na O1 2002 1,9 TDi 81kw (150k najeto) objevila taková závada: při zařazení to začalo divně hrčet ze předu od motoru a navíc to divně kopalo do spojkového pedálu. Zastavil jsem, zabrzdil a při zařazení 1 a zátahu to hrčelo, tak jsem se chtěl podívat pod kapotu, ale znovu se mi to už nepodařilo nasimulovat. Tak jsem měl sice brouka v hlavě, ale asi 2 týdny nic. Dneska ráno jedu do školy a znovu...při řazení to občas zavibrovalo / kopalo do pedálu spojky a hrčelo to zepředu... dokonce, když jsem brzdil Octavku motorem, tak to hrčení bylo taky slyšet...a když jsem zařadil, tak zase to třepalo s pedálem spojky...

Problém je v tom, že to nědělá pořád... ale jen tak, z ničeho nic... při zařazení někdy to začne a pak to zase skončí...

Co by to mohlo být? Díky za odpověď. Doufám, že to nebude něco drahýho...jsem student a moc peněz nevydělávám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...