ketys Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Zdravím, asi před 14 dny se mi na O1 2002 1,9 TDi 81kw (150k najeto) objevila taková závada: při zařazení to začalo divně hrčet ze předu od motoru a navíc to divně kopalo do spojkového pedálu. Zastavil jsem, zabrzdil a při zařazení 1 a zátahu to hrčelo, tak jsem se chtěl podívat pod kapotu, ale znovu se mi to už nepodařilo nasimulovat. Tak jsem měl sice brouka v hlavě, ale asi 2 týdny nic. Dneska ráno jedu do školy a znovu...při řazení to občas zavibrovalo / kopalo do pedálu spojky a hrčelo to zepředu... dokonce, když jsem brzdil Octavku motorem, tak to hrčení bylo taky slyšet...a když jsem zařadil, tak zase to třepalo s pedálem spojky... Problém je v tom, že to nědělá pořád... ale jen tak, z ničeho nic... při zařazení někdy to začne a pak to zase skončí... Co by to mohlo být? Díky za odpověď. Doufám, že to nebude něco drahýho...jsem student a moc peněz nevydělávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketys Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Pročetl jsem si tu par temat, mohl by to byt asi setrvak nebo spojka, ale nevím, proč to dělá jen občas!!!??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.