Paganini Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Zdravím, měl bych dotaz jestli někdo nemáte náhodou rozměrové náčrtky Škoda Tudor (studie z roku 2002), mám na mysli ortogonální pohledy zepředu, ze zadu, z boku, shora apod se základníma kótama. Předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Pokud vim, nic takoveho zverejneno nebylo. U studii to neni bezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 To je škoda, rovněž jsem se pokoušel zjistit další technické údaje, kromě parametrů motoru a rozměru kol. Leč kde nic, tu nic. Vy ostatní náhodou nevíte cokoliv bližšího?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Tudora bych chtěl mít doma na place Jednu dobu jsem uvažoval , že bych si ho doma i vyklepal . Ale ty rozměry Jedině že by někdo napsal do škodovky že je vášnivý papírový modelář, a že by si rád postavil zmenšeninu škody tudor pro vlastní potřebu, ale chybí mu k tomu základní rozměry . Jediné co o tudoru vím, je že se tam měl dávat 2.8 V6, rozchod kol je nejspíš stejný jak u superbu. Jinak po přední zrcátka je to superb, dál už je to úplně nový výtvor, větší dveře, nižsí střecha atd... ,, ale to je jasné na první pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Tohle vyčenichal Pavel "Kani" Hanibal a pověsil to na stránku Roomsterclubu. Tudor je třetí shora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Takže velikostně je jako Superb, domníval jsem se, že bude kratší.. jak A6 nebo Passat. Holt mi chybí to setkání naživo.. Čili pořádné coupe, co se týče velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Tie informácie sú len okopírované zo Superbu s domnienkou, že Tudor bol rovnaký.. V skutočnosti je ale kratší, postavený na podvozku z Audi A4 (2648mm), ktorý je kratší od Passatu (2702mm) aj od Superbu (2803mm). Je možné, že to nie je vidieť cez PC, ale je skutočne menší. Mal som možnosť ho vidieť na vlastné oči, je to krásne auto. Ak si ho chcete obzrieť, vyberte sa do depozitára Škoda auto muzea v MB, bol tam aj prototyp Yetiho, Rommsteru, atd. Ale neručím, že tam ešte bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Tie informácie sú len okopírované zo Superbu s domnienkou, že Tudor bol rovnaký.. V skutočnosti je ale kratší, postavený na podvozku z Audi A4 (2648mm), ktorý je kratší od Passatu (2702mm) aj od Superbu (2803mm). Je možné, že to nie je vidieť cez PC, ale je skutočne menší. Mal som možnosť ho vidieť na vlastné oči, je to krásne auto. Ak si ho chcete obzrieť, vyberte sa do depozitára Škoda auto muzea v MB, bol tam aj prototyp Yetiho, Rommsteru, atd. Ale neručím, že tam ešte bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 ahoj skusim se poptat ve škodovce ale za nic neručím poslední dobou tam dělají jen sami dyletanti a idio** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.