pilis Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Zdravím všechny. Mám problé s centrálem a ovladáním předních el. oken. Za jízdy jsem otevřel okno,ale už nezavřel a přestal jít i centrál.Nevím co s tím.Pojistky jsem kontroloval a jsou ok. š.octavia r.v. 2OO3 TDI dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travertino Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Mněl jsem stejný problém, pokud ti nejde i osvětlení interiéru tak je to stopro pojistka, ale pokud jak píšeš pojistka ok tak potom centrální jednotka na ovládání právě oken a centrálu, které je umístěné v řidičovích dveřích, údajně u těchto ročníků tam nějak zatýká do jednotky.... Já jsem to nechal vyměnit a lépe mi ten spoj zatěsnily a od té doby v pořádku.. už cca 3roky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.