Publikováno Leden 11, 201114 r Zdarte, Nefoukají mi výdechy topení, ale jen ty boční, čím vším to může být kromě pojistek ?
Leden 12, 201114 r Já tomu rozumím asi tak, že nefoukají JEN TY BOČNÍ - tedy topení jde, pod sklo i uprostřed palubky to funí - ale ty boční mřížky na okna ve dveřích jsou němé a hluché. Je potřeba podívat se dolů pod palubovku a případně i (po demontáži) za ni, jestli jsou správně sesazené plastové díly ofukových kanálů, které za palubkou vedou k bočním výdechům. Někdy (po "montérech-dovedech typu Pat & Mat") tam ani některé díly nejsou a je potřeba se po nich poptat na vrakovištích a podobně...
Leden 12, 201114 r Autor Přesně tak, středové a na sklo funí, ale boční ne. Skusim se na to mrknout až bude trochu sucho. Jinak dik za odpověď
Únor 13, 201114 r Zdravím, nejde mi u octavie 2 jeden středový větrák ten levý, pravej jde ok. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.