Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všecky sem tady nový a mám dotaz pro zkušené borce

potřeboval bych poradit jak spojít autoradio swing a krabičku xcarlink hlavně kvuli toho abych mohl listovat přes radio,nechal sem si to namotnovat v origo servise a po zapojení sem zjistil že nelze listovat složkama stejně jako když mám v cd mechanice cd se složkama,lze to nějak řešít nebo lze jen udělat playlisty po 100 pisniček a nic vic?navíc mi to nezobrazuje ani id3 tagy což je další zasadní problém. Případně kdo už to řešil vracením zboží a pěnez sou jake zkušenosti?díky za jakoukoli odpoved s autem mam od koupě akorat starosti :/

Je to tak jak píšeš 6 složek po 99 písničkách nic víc nic míň je to náhrada za CD changer..... na to Tě asi měli upozornit v servisu před montáží je u toho český návod kde je to popsané, obávám se že není co reklamovat, funguje to jak má.... :aggressive:

Pokud jsi požadoval id3tagy a možnost více úrovní složek, měl sis nechat namontovat MDI to tohle vše umí ale je asi 3x dražší

J.

Upraveno od Jikra

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.