Přejít na obsah

Pisklavý zvuk od přední části

ratras1

Doporučené příspěvky

Už tak cca měsíc, se mi občas při zatáčení volantem ať už do leva nebo do prava ozývá někde od přední nápravy pískání, je to jako když je bordel na destičkách a člověk jemně dobržďuje, je to hodně podobný zvuk. Do dneška nemůžu přijít na to co to je, v servisu mi vyčistili brzdy i kryt brzd, ale žádná změna, při jízdě rovně to nedělá, dělá to pouze při zatáčení a to tak při 6 z 10 pokusů, při jízdě s mechanikem to samozřejmě neudělalo ani jednou :/

Nebude to asi nic velkého, ale štve mě to, je to zvenku docela dost slyšet a lidi čekají, že asi upadne kolo :D Nenapadá někoho co by to mohlo způsobovat? Díky za případné rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívat se můžu, ale tohle to si myslím nebude. Je to zvuk jako když pískají destičky při dobržďování. S rostoucí rychlostí se mění, ale dělá to jen v zatáčkách a jen někdy. Zkusím to asi zvednout a potočit s kolem a uvidím, těžce mi ten zvuk leze na nervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...