Publikováno Leden 12, 201114 r Už tak cca měsíc, se mi občas při zatáčení volantem ať už do leva nebo do prava ozývá někde od přední nápravy pískání, je to jako když je bordel na destičkách a člověk jemně dobržďuje, je to hodně podobný zvuk. Do dneška nemůžu přijít na to co to je, v servisu mi vyčistili brzdy i kryt brzd, ale žádná změna, při jízdě rovně to nedělá, dělá to pouze při zatáčení a to tak při 6 z 10 pokusů, při jízdě s mechanikem to samozřejmě neudělalo ani jednou :/ Nebude to asi nic velkého, ale štve mě to, je to zvenku docela dost slyšet a lidi čekají, že asi upadne kolo Nenapadá někoho co by to mohlo způsobovat? Díky za případné rady
Leden 12, 201114 r Zkus se podívat kolik máš kapaliny v servu. Mě to dělalo na Supovi když jsem měl málo kapaliny. Po dolití byl klid.
Leden 12, 201114 r Autor Podívat se můžu, ale tohle to si myslím nebude. Je to zvuk jako když pískají destičky při dobržďování. S rostoucí rychlostí se mění, ale dělá to jen v zatáčkách a jen někdy. Zkusím to asi zvednout a potočit s kolem a uvidím, těžce mi ten zvuk leze na nervy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.