Rmmn Vloženo 14. leden 2011 Vloženo 14. leden 2011 zdravim vas panove mam takovy mensi problem s mou octavii r.v.2000 2.0 benzin AQY. Dela me to cca kazdych 800km. jedu na jakoukoliv rychlost a auto jakoby prestane reagovat na plyn i kdyz ho mam seslaply na podlaze tak jakoby jelo na volnobeh, musim podradit a nebo cca po 5sekundach opet chyti dech a jede jak ma. Mate s tim nekdo zkusenosti Citovat
Rmmn Vloženo 18. leden 2011 Autor Vloženo 18. leden 2011 Tak dnes me to udelalo znova a vsiml jsem si ze pri tom problikne kontrolka baterky - červeny obdelnik s plus a minus. ma s timto jevem nekdo zkusenost? Citovat
DOMINIK 23 Vloženo 22. leden 2011 Vloženo 22. leden 2011 Tak dnes me to udelalo znova a vsiml jsem si ze pri tom problikne kontrolka baterky - červeny obdelnik s plus a minus. ma s timto jevem nekdo zkusenost? Hoď to na diagnostiku a uvidíš...já měl podobný problém na své octávce 1.6 74kw a byl to hallův snímač na vačkové hřídeli,po výměně vše ok. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.