worm5 Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Ahoj vsem. Mej bych celkem zajimave tema. Vseobecne se rika, ze Octavie se hodne kradou. Ale jak je to s Yetim? Mate nekdo nejakou negativni zkusenost, ze by vam Yetika ukradli? Nebo zna nekdo oficialni statistiky, jak moc se Yetici kradou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Ahoj vsem. Mej bych celkem zajimave tema. Vseobecne se rika, ze Octavie se hodne kradou. Ale jak je to s Yetim? Mate nekdo nejakou negativni zkusenost, ze by vam Yetika ukradli? Nebo zna nekdo oficialni statistiky, jak moc se Yetici kradou? Z dobře informovaných zdrojů vím, že na ostravsku se ještě žádný neztratil. Jak je tomu jinde, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whyne Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ahoj, jedinou zkušeností, kterou jsem v tomto ohledeu zaznamenal já bylo zastavení policií ve večerních hodinách s hloubkovou lustrací jak Yetiho tak mojí. Tu dobu co jsem čekal v autě (a trvalo to snad pět minut) přemýšlel jsem o přestupku, který jsem mohl během cesty udělat. K mému překvapení jsem se dozvěděl, že policie staví především vozy Yeti a to z toho důvodu, že se momentálně hodně kradou. Tak jsem klukům poděkoval a doma zkontrololoval pojistnou smlouvu na Yetiho. Tak hodně šťastných kilometrů Whyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corzar Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tak to je snad nejhorší zpráva, kterou jsem tady o Yetim četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm5 Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Tak jsem se na toto tema bavil vcera s prodejcem (RT Torax, Ostrava) a rikal mi, ze je to jeste novy model a ty se nekradou, a ze se jim jeste zadne jejich auto, co maji rozpujcovane na operativnim leasingu, neztratilo! Tak snad to bude v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.