Publikováno Leden 15, 201114 r Ahoj vsem. Mej bych celkem zajimave tema. Vseobecne se rika, ze Octavie se hodne kradou. Ale jak je to s Yetim? Mate nekdo nejakou negativni zkusenost, ze by vam Yetika ukradli? Nebo zna nekdo oficialni statistiky, jak moc se Yetici kradou?
Leden 15, 201114 r Ahoj vsem. Mej bych celkem zajimave tema. Vseobecne se rika, ze Octavie se hodne kradou. Ale jak je to s Yetim? Mate nekdo nejakou negativni zkusenost, ze by vam Yetika ukradli? Nebo zna nekdo oficialni statistiky, jak moc se Yetici kradou? Z dobře informovaných zdrojů vím, že na ostravsku se ještě žádný neztratil. Jak je tomu jinde, to nevím.
Leden 24, 201114 r Ahoj, jedinou zkušeností, kterou jsem v tomto ohledeu zaznamenal já bylo zastavení policií ve večerních hodinách s hloubkovou lustrací jak Yetiho tak mojí. Tu dobu co jsem čekal v autě (a trvalo to snad pět minut) přemýšlel jsem o přestupku, který jsem mohl během cesty udělat. K mému překvapení jsem se dozvěděl, že policie staví především vozy Yeti a to z toho důvodu, že se momentálně hodně kradou. Tak jsem klukům poděkoval a doma zkontrololoval pojistnou smlouvu na Yetiho. Tak hodně šťastných kilometrů Whyne
Březen 19, 201114 r Autor Tak jsem se na toto tema bavil vcera s prodejcem (RT Torax, Ostrava) a rikal mi, ze je to jeste novy model a ty se nekradou, a ze se jim jeste zadne jejich auto, co maji rozpujcovane na operativnim leasingu, neztratilo! Tak snad to bude v pohode.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.