Publikováno Leden 16, 201114 r Ahojte,máte niekto v aute tie vyhrievacie podložky pod zadok,ktoré sa dajú kúpiť v hypermarketoch?Ak hej,aké máte s nimi skúsenosti? Ďakujem.
Leden 17, 201114 r Ja mam original v sedackach a naprosta spokojenost. Super vec, nez moje TDi zacne topit
Leden 18, 201114 r Já jsem ji kdysi kupoval v OBI do jedničkové oktávky,kde jsme ještě neměl výhřev sedadel. Dobré to bylo asi tak týden, než se proseděla a šlusnul drát, spálilo to pojistku. Vyměnil jsme pojistku a běželo to dva dny a znova pojistka. Tak jsem celou nádhernou dečku vrátil pěkně do OBI s tím, že už nikdy Ty samé zkušennosti má můj strejc. Ještě jedna perlička, pokud se ti nevypíná se zapalováním zásuvka, zapomenutí zapnutí této dečky znamená příště nenastartovat
Leden 21, 201114 r Je to na nic. Kdysy jsem dostal jednu darem. Je to fajn, pokud chces aby to hralo. Kdyz je to vypnute, tak te to tam otravuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.