Jojo.b Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Ahojte,máte niekto v aute tie vyhrievacie podložky pod zadok,ktoré sa dajú kúpiť v hypermarketoch?Ak hej,aké máte s nimi skúsenosti? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Ja mam original v sedackach a naprosta spokojenost. Super vec, nez moje TDi zacne topit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Já jsem ji kdysi kupoval v OBI do jedničkové oktávky,kde jsme ještě neměl výhřev sedadel. Dobré to bylo asi tak týden, než se proseděla a šlusnul drát, spálilo to pojistku. Vyměnil jsme pojistku a běželo to dva dny a znova pojistka. Tak jsem celou nádhernou dečku vrátil pěkně do OBI s tím, že už nikdy Ty samé zkušennosti má můj strejc. Ještě jedna perlička, pokud se ti nevypíná se zapalováním zásuvka, zapomenutí zapnutí této dečky znamená příště nenastartovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Je to na nic. Kdysy jsem dostal jednu darem. Je to fajn, pokud chces aby to hralo. Kdyz je to vypnute, tak te to tam otravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.