jirina5 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Mám prosbu! Dostal se mi do rukou multimedia interface pro DX navigaci, ale nemám k ní bližší návod, takže nevím, jak ji zapojit a co to vlastně umí. Poradíte mi? V návodu píšou připojit 12V a zem a potom tam jsou dva kabely kde je 12V IGN, což bude ignition, ale nevím kam zapojit. Nejvíc by mě potěšilo, kdyby mi někdo napsal na které vodiče u navi DX to napojit (barvy). Děkujiii a přikládám pár fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Spínané + máš na pinu 4 černého konektoru (S-kontakt). Vypíná se s vytažením klíčku ze spínačky. Tamtéž napoj i ten bílo modrý, ale jak píší přes spínač... Navi DX.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 20. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) Řehoř: Hrozně mooc děkuji. Čekám na odpověď a každou chvíli tady koukám. Dneska se na to vrhnu a potom udělám nějaký fotopopis pro ostatní. Snad se mi ta navigace podaří vytáhnout bez vidliček. Ještě jednou děkuji za návod! Řehoř: Takže jsem zapojil podle Tvé rady a FUNGUJE! Je to parádá. Podle návodu tady jsem odblokoval obraz za jízdy odstřihnutím GALY, takže už mám obraz i při jízdě. Zítra ještě musím koupit odrušovací filtr (http://www.hadex.cz/elektrosoucastky-ostatni--odrusovaci-filtry--G598) zřejmě tento, protože při nastartovaném motoru se ozývá typické pískání alternátoru v repro. Jediné, co není podle mých představ je fakt, že při vypnutém zapalování nefunguje obraz - pouze zvuk. Uvažoval jsem tedy, že napojím spínané +12V na stálé +12V, ale to by mělo zřejmě stálý odběr, což je samozřejmě nežádoucí. Vzhledem k tomu, jak modul topí při provozu odhaduju, že asi nebude rozumné stát s vypnutým motorem a u toho koukat na film -to je asi důvod, proč je to na spínaném +. Každopádně vše poctivě fotím a po finálním dokončení zde dám návod pro ostatní, protože jsem nikde na českém netu (ani google) nenašel potřebné informace. Všude jen útržkovitě - nejvíce na tomto fóru. Editováno: 20. leden 2011, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.