Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vsetkych kolegov skodovakov,poprosil by som o radu: -pri rozjazde mi niekedy piska, ale nevieme zistit co, vymenili sme na skusku turbo z inej oktavky,vymenene komplet rozvody,pumpa,kladky,remene,GO - alternatora atd. Hlavne pri prudsom pridani potom akoby jemnucke sklbnutie a prestane to. Zda sa ked je mokro akoby to bolo menej pocut.--inac OCTAVKA rv.2007 1,9 tdi pd naj cca 127 tis km. ;) Kazda konstruktivna rada potesi dakujem!!! dakujem

Upraveno od ixo

Volnoběžka na alternátoru.

• Autor

alternator je po oprave a skuslali sme aj bez remena na alternatore a pri rozjazde to stale piska. inac dakujem za odpoved !!!

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Přisuzoval jsem to tomu škubnutí a pak že je klid...to je náznak volnoběžky. Taky mě napadl kompersor klimy, ale jestli jste to zkoušwli bez řemene tak to je divný. Víš aspoň odkud to zhruba jde?

• Autor

------------niekde od zadu ako je asi turbo ,ale to je tazko presne ,lebo sa to prenasa. A ozaj nejake spojkove lozisko popripade dvouhmotak atd...aky mas nazor ty,typ potesí ! dikes

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.