ixo Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) Zdravim vsetkych kolegov skodovakov,poprosil by som o radu: -pri rozjazde mi niekedy piska, ale nevieme zistit co, vymenili sme na skusku turbo z inej oktavky,vymenene komplet rozvody,pumpa,kladky,remene,GO - alternatora atd. Hlavne pri prudsom pridani potom akoby jemnucke sklbnutie a prestane to. Zda sa ked je mokro akoby to bolo menej pocut.--inac OCTAVKA rv.2007 1,9 tdi pd naj cca 127 tis km. Kazda konstruktivna rada potesi dakujem!!! dakujem Editováno: 29. leden 2011, autor: ixo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Volnoběžka na alternátoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ixo Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) alternator je po oprave a skuslali sme aj bez remena na alternatore a pri rozjazde to stale piska. inac dakujem za odpoved !!! Editováno: 23. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Přisuzoval jsem to tomu škubnutí a pak že je klid...to je náznak volnoběžky. Taky mě napadl kompersor klimy, ale jestli jste to zkoušwli bez řemene tak to je divný. Víš aspoň odkud to zhruba jde? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ixo Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) ------------niekde od zadu ako je asi turbo ,ale to je tazko presne ,lebo sa to prenasa. A ozaj nejake spojkove lozisko popripade dvouhmotak atd...aky mas nazor ty,typ potesí ! dikes Editováno: 23. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.