Publikováno Leden 20, 201114 r Ahojte. Potřeboval bych poradit s Favoritem. Nedávno mi začalo z ničeho nič blbnout osvětlení. Prostě jedu a občas zhasnou všechna světla, lupne to a zhasne i podsvícení přístrojovky. Stačí malé poklepnutí na palubovku a světla a přístrojovka se okamžitě zase rozsvítí (teda alespoň prozatím vždy). Už třikrát sem ho měl u elektrikáře - jednou něco našel na pojistkové skříni, potom zapojení tlačítek světel a pak vyměnil relátko. Pokaždé to udělalo zas (poprvé až po týdnu ale aspon 20x za 20min. jízdy. Prosím poraďte, protože už sem fakt zoufalej a elektrikář taky...
Leden 20, 201114 r to me delalo favo taky - bouchal jsem nohou o spodek palubky a delalo to rele svetel - ted nevim zda tlumena nebo dalkova me zhasinala, ale reknuti - ze vecer kdyz to zhaslo to slo opravdu o hubu
Leden 20, 201114 r Autor no mě se to právě taky stalo několikrát v noci a fakt to bylo na dvě věci. Čím to může být? nikdo si neví rady
Leden 20, 201114 r U Fáva bývá spousta studených spojů na pojistkovém bloku,obvzlášť na konektorech od relé, pak se stane, že relé vyndáš dáš jiné, ono se to na nějakou dobu chytne...... po čase se to vrátí..... rozebrat , zkontrolovat..... pořádně propájet.... já to vždy propájim komplet a mam klid
Leden 20, 201114 r Autor o těch studených spojích už mi taky někdo říkal a taky o svorkovnici. tak uvidíme...
Leden 20, 201114 r Ano mas pravdu. Taky jsem celej tistak preletoval. No pakarna s tema ztuhlejma svazkama a silene tesnyna konektorama ktrery sotva jdou odpojit. Hodne uspechu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.