Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdarec chlapaci,mám takovej malej problém,nesvítí mi třetí brzdové světlo(led v zadním okně)!! :help: chtěl bych se tedy zeptat čím by to mohlo být?má to někde samostatnou pojistku,pač klasicky v pojistkové skřínce to pojistku nemá,tam je jen na brzdova světla v lampach a ty svítí!!a jak je napojené??a kdyby bylo spálené zda jde vyměnit aniž bych musel sundat plato??

děkuji předem za odpověd a postřehy :palec2:

Vloženo

ještě upřesnění: ledky v brzdovém světle se hrozně slabounce rozsvítí!!tak jsem dnes proměřil,zda jde a jaké napětí do todo brzdového světla(led)!takže napětí tam jde,ikdyž jsem to měřil klasicky žárovečkou,která se rozsvítila normálně!takže to vypadá na problém se světlem!!

za prvé: potřeboval bych poradit jak led světlo vydělat z plata aniž bych něco ulomil,pač mi to nějak nešlo!! :help:

a za druhé: zda jde koupit jen to světlo a popřípadě odkaz na netu,pač jsem to nikde nenašel :help:

Vloženo

Měl jsem úplně ten samý problém. Až vyndáš to světlo tak zkus cvrnkat prstem do kondíku nebo smb (je to snad nějaká pojistka proti něčemu :) ) co je na plošňáku. Já to měl odpálený a kámoš napájel mezi ty nožičky drát a už to svítí jako dřív.

Vloženo (editace)

Měl jsem ten samý problém, kontrolka na palubce občas nahlásila poruchu a při této poruše svítilo 3 brzdové světlo s velmi malou intenzitou. Přístup k brzdovému světlu je z kufru. Brzdové světlo se vyndává tak, že se odpojí konektor, odtlačí se dvě protilehlé plechové pružné pojistky směrem k sobě a světlo vytáhne dolů. Propojení mezi konektorem a deskou s diodami je dvěma mosaznými plíšky které jsou v desce nastrčeny v jakých si trubičkách a tam nebyl dokonalý kontakt. Proletoval jsem tyto spoje a je po problému.

Editováno: , autor: čěrvený sup
Vloženo

to acek: je to 3U ale ta cena je víc než děsivá(1597kč)!! :wallbash: ale díky za odkazy!! :palec2:

to phate a červený supe: chlapáci děkuji za typ!!! :worthy protože ta cena pár,dnes už trapných ledek,je otřesná :angry: určitě to pujdu vyzkoušet!!a děkuji červenému supu za postup demontace světla,víš jak než neco zlomit tak se radeji zeptám!pak už by mě ani vaše typy opravy nepomohly :D výsledek a postřehy zveřejním !!!ještě jednou díky klucí!!

Vloženo

tak pravě jsem se vráti z garáže a bylo to opravdu v špatném kontaktu jak popisoval červenej sup kol5 !!prozatím jsem prostříkal ty dva mosazné plíšky co zapadají do těch dvou "trubiček" na desce KONTAKTPLUSEM a už to fachčí!!!!jestli to znovu udělá tak to zapájím jak to udělal červenej sup a bude :p akorád je možná zbytečné demontovat celé světlo,stačí vyloupnout jen tu čast(kde je konektor)!

chlapi,když si představím,že někdo to dá do autorizovanéhop servisu,tak....,tzn.1597kč za náhrad.díl+plus servishodina na superba cca 850kč tak... lol

díky kluci :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...