SikiB Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Zdar kluci, mám takový problém...nedávno mi (uz zase) ukradli predni chrom listy a s něma vytrhli i prakovaci čidla. 2 zustali v narazníku, ale ty co jsou v liště utrhli, nebo ustřihli, nevim. Teďkom mi to ruši, respektive mi nefunguje ani zadní čidla, asi se to bije. Jde to nějak odpojit? Co by ste mi doporučili? Dík Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 bud dopojit předek, nebo tam vyměnit jednotku pouze pro zadek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 aha a to nejde jenom odpojit, z nějaké zásufky:-D aby to proste nefachčilo? :-) já vím,tupej dotaz, ale co s tím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 (editace) bud dopojit předek, nebo tam vyměnit jednotku pouze pro zadek.. Nejde tedy vyradit pouze predni senzory aby pipal jen zadek:( Editováno: 26. Březen 2011, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms1 Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Ahoj, jestli by si chtěl, mám orig. řídíci jednotku zadních park. senzorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.