Přejít na obsah

PetrKV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    412
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 406 zobrazení profilu

Oznámení PetrKV

  1. Je tam akorát linka na palubní desce před spolujezdcem. Bílá, nebo červená, je to nějak podle výbavy, infotainmentu.
  2. Nějak jsem to nevyřešil, byla a je to vlastnost tohoto i jiných motorů/aut. A mělo by to být, jak píše Lancelot. Přídavné elektrické topení vytápí kabinu při nízkých teplotách a studeném motoru.
  3. Podle ohlášeného od dnešního dne zdražení u všech modelů. Co jsem zatím zahlédl tak: Fabia Combi +25 000,- Nová Fabia +10 000,- Octavia +25 000,- Kodiaq +45 000,- Superb +45 000,- Enyaq 60,80 +35 000,- Enyaq 80x +25 000,- Kamiq a Scala podle výbavového stupně +3 až 10 tis a změna sériové výbavy u výbavových stupňů Navíc zvýšení cen vybraných prvků mimořádné výbavy u všech modelů, je toho dost. U Fabie by měl být motor 1,5TSI DSG v novém ceníku.
  4. PetrKV

    Škoda Fabia IV

    Jsem zvědav, jak se ti bude líbit jízda. Měl jsem už možnost a za mě super. Nemám, co tomu vytknout.
  5. PetrKV

    Škoda Fabia IV

    Včera jsem F4 poprvé viděl naživo, zvenku se mi líbí, řekl bych ze všech stran. To často u aut nemám🙂. Cena je opravdu vysoko. Byla to vybavená 1,0 81kW s manuální převodovkou za 540tis..
  6. Každý autosalon to má jiné.. kolik lidí to zažilo stejně jako ty a kolik zase obráceně.
  7. Výkupní bonus se snížil na 25tis Kč a vypadl z toho Karoq. Takže Octavia ani Karoq nic.
  8. Ten výkupní bonus se s jistotou vyplatí u nějakého auta, které doslova končí svůj život. Pak za něj bez starostí dostat třeba 25tis je ok.
  9. Manuální převodovka je jen jedna u O4? Jezdil jsem střídavě se dvěma 1.5TSI a u obou mi to řazení moc nesedlo, měl jsem v nich pocit, jak když neumím řadit..jednou na zpátečku za hrozného zvuku a začal jsem se téhle motorizaci vyhýbat😀. Občas teď jezdím 2.0 TDI 85kW a tam to je úplně jiný. Řazení mě hned baví.
  10. Právě se v tom nevyznám, zdá se, že auto musí mít vzdálený přístup. Pokud tam není, nefunguje to asi ani s Bolerem.
  11. Jaký infotainment musí být ve voze, abych viděl v aplikaci parkovací místo vozidla? Amundsen? Nebo stačí Bolero? Diky
  12. Chci se zeptat u Karoqu, ve výbavě akční model 21 mi po kliknutí na ikonu píše, že tato funkce není uvolněna, obraťte se na svého prodejce. Rádio je Swing, takže tento model nemá Smartlink v základu, přitom u vyšší verze Ambiton je uveden bezdrátový Smartlink s rádiem Bolero?
  13. Můžu snížit nabití, když s autem nepojedu a je zaparkované s kapacitou na 99%. Lze to udělat nějak na místě?
×
×
  • Vytvořit nový...