balaro Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 No, 19” už opravdu ne! I ty 18” jsem zavrhl, to už bych musel zasahovat do podvozku a to se mi nechce. Dám na léto 17”, koupil jsem je velmi výhodně, ještě je to pořád normal rozměr a oproti 16” to zase vypadá o kus lépe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 před 14 hodinami, Amimous napsal: Ja mel na OII RS 2 zimy 16" a spis jsem mel sevrenou prdel v kazdy zatacce a mel pocit, ze me prdel předjede, a to nemluvím o tom, jak to plavalo při otaceni volantem. Ted jezdim leto/zima na 18" a nemenil bych Věřím, ale nemyslím si, že za to mohl průměr disků. Spíš použité pneumatiky. Ona váha škodí, ale není ji vidět. To je ten problém a větší kola - litá - jsou prostě těžší. To ví i Renault a za čtvrtmilionový příplatek sis mohl objednat karbonová (kevlarová) kola, která jsou o 4 kg lehčí než litá při mnohem větší pevnosti. A nebo kovaná kola za příplatek 45 tisíc, která jsou o 2 kg lehčí než standardní. Vše 19" průměr. Větší kola ovlivňují nejen komfort, ale i jízdní vlastnosti. A pokud jsou těžká, tak negativně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Nemate niekto fotku diskov Turini na Octavii II, idealne cierne disky a biely liftback? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1982 Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 V 6. 8. 2006 na 10:40, Diamant napsal: Športový podvozor a RS podvozok nie sú rovnaké. Navyše sa mi zdá, že ten Športový je tvrdší, viacej prenáša nerovnosti na ceste. RS-ácky je ako keby komfortnejší, ale nenakláňa sa do strán. Cauko a ako zistim aky mam podvozok?nrmam v kufri stitok ani servidku podla farby pruzin?moja na r 18 odskakuje zadok...doteraz nvm doriesit problem kombiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.